Cancan ultimă oră

Cântărețul Shift și Connect-R, la Asia Express: „Ne-am făcut o meserie nouă, am devenit încasatori profesioniști!“

Publicat: 23 sept. 2021
Shift
Pe Shift îl leagă de Connect-R o prietenie de 15 ani

Cântărețul Shift și Connect-R au fost la un pas de eliminarea de la reality-show-ul de la Antena 1, Asia Express. Cei doi au fost ultima pereche ce a terminat cursa pentru ultima șansă, însă piatra din cufărul deschis de Irina Fodor a fost verde, astfel că cei doi vor continua aventura pe „Drumul Împăraților“.

Connect-R și Shift, alături de perechea Cuza cu Emi au intrat în cursa pentru ultima șansă deoarece au fost ultimele echipe ajunse la Irina Fodor cu o zi înainte. În urma voturilor celorlalte echipe, Lorelei și Zarug au intrat în cursa pentru salvare.

După peste 6 ore de probe desfășurate prin agloemrația din Istanbul, prima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost Lorelei și Zarug, urmată de perechea Cuza și Emi. A treia echipă a fost Connect-R și Shift. Cei doi au avut, totuși, noroc, piatra verde din cufăr salvâdu-i pe cei doi de la eliminare.

Shift si Connect-R la Asia Express

Cântărețul Shift și-a pierdut cumpătul la Asia Express

Angrenați în lupta pentru rămânerea în competiție, Shift și Connect-R au făcut cu greu față provocărilor. Astfel, Shift nu s-a mai putut abține și, la un moemntdat, a apelat la un gest necontrolat, care ar fi putut să îi facă mari probleme cu localnicii din Istanbul.

Shift a clacat în plină stradă și a început să arunce cu covrigii pe care trebuia să-i care, gest considerat lipsă de respect pentru localnicii din Instabul.

„N-am mai putut, am început să arunc cu covrigii. Știam de când am ajuns că nu trebuie să calc pe covrig pentru că jignesc oamenii”, a spus după incident Shift.

Deși a clacat, Shift a reușit să depășească momentul și a competiția. Artistul a cedat și reacționat la nervi după aproape cinci zile petrecute la reality-show-ul de la Antena1.

Shift si Connect-R la Asia Express

Cine este cântărețul Shift

Cântărețul Shift, pe numele lui real Gabriel Mihai Istrate, are 38 de ani și este născut în Galați. După ce în tinerețe și-a făcut o formație, din 2008 Shift a început o carieră solo, prima piesă lansată, sub pseudonimul Kreuzet, fiind „Prea devreme“.

Venit în București, Shift a avut mai multe colaborări cu Roxy Rocks, Andreea Antonescu, Sylvie, K1, Dariela, Alexandra Stanciu și Lavinia.

Au urmat colaborări pe parte de producție cu Puya, Bere Gratis, DJ Osaka, SRG si Sylvie.

Shift si Connect-R la Asia Express

În 2013, Shift a devenit cunsocut după colaborarea cu Marius Moga la single-ul „Sus pe toc“. A urmat un nou hit,  în colaborare cu Andreea Bănică, cu „Rupem boxele“, iar în 2015 a scos împreună cu Andra melodia „Avioane de hârtie“.

Pe Shift și Connect-R, cel care era să părăsească emisiunea după accidentarea sufeirtă în urma unei înfruntări cu Mihai Petre, soțul Elwirei Duda, îi leagă o prietenie de 15 ani. Cconcurenții au pornit în competiție cu gândul de a câștiga Asia Express, Drumul Împăraților.

Shift si Connect-R la Asia Express

Adauga un comentariu