Actualitate

Patru bărbați au fost reținuți la Suceava. Au furat banii câștigați la Loto de un consătean

Publicat: 14 apr. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Patru bărbați au fost reținuți la Suceava. Au furat banii câștigați la Loto de un consătean
Patru bărbaţi au fost reţinuţi la Suceava fiind acuzați de tâlhărie

Patru bărbaţi au fost reţinuţi la Suceava. Polițiștii suceveni au dispus reținerea acestora pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, după ce au furat peste 10.000 de euro de la o persoană din localitatea suceveană Ostra.

patru bărbaţi au fost reţinuţi, numerele la loto
Cei patru indivizi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arest

Patru bărbați au fost reținuți la Suceava pentru tâlhărie

Patru bărbaţi au fost reţinuţi la Suceava. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Ostra a reclamat că, în noaptea de marţi spre miercuri, 14 aprilie, a fost tâlhărit de patru bărbaţi care i-au luat o borsetă în care avea 55.000 de lei, bani câştigaţi la Lotto.

Bărbatul a spus că în noaptea de marţi spre miercuri în timp ce se afla la domiciliu, în locuinţă au intrat patru indivizi care l-au deposedat prin ameninţare de borseta cu suma de 55.000 lei, pe care o avea la brâu.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, reclamantul nu a fost agresat şi nu prezenta urme de agresiune fizică pe corp. Totodată, politiștii au obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii având legătură cu principalii suspecţi în cauză, ocazie cu care la domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte care interesează cauza, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi bărbaţi, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar faţă de alţi doi pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Cei patru indivizi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arest, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

patru bărbaţi au fost reţinuţi, numere loti, bile numere loto
Politiștii au obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii având legătură cu principalii suspecţi în cauză

Doi tineri au fost reținuți după ce și-au tâlhărit prietenul

Într-o altă ordine de idei, reamintim că în urmă cu câteva luni, doi tineri au vrut să dea lovitura atacându-l pe prietenul lor, abia întors în țară de la muncă. Odată intrați în casa prietenului, l-au lovit și l-au jefuit. Nu au pus mâna pe o sumă prea mare de bani. Păgubitul a mers într-un suflet la poliție, iar oamenii legii au intrat pe fir.

„La data de 9 septembrie, la scurt timp de la sesizare, polițiștii Poliției Orașului Târgu-Frumos au depistat și condus la cercetări doi tineri, bănuiți de tâlhărie calificată, având bunurile susceptibile a fi sustrase asupra lor. Aceștia au fost arestați preventiv. Din cercetări a rezultat faptul că cei doi tineri, de 20 ani, respectiv 23 ani, ar fi pătruns în locuința unui bărbat, din orașul Târgu-Frumos și l-ar fi deposedat de 300 de lei, un telefon mobil și alte bunuri. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. La data de 10 septembrie a.c., aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani și Judecătoriei Pașcani, instanța dispunând arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

De asemenea, un caz similar de tâlhărie s-a petrecut în Iași, în plină stradă. Victima a fost o femeie care își plimba câinii. Femia a fost surprinsă de Ștefan Gavril Bujor, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care i-a smuls telefonul mobil marca Huawei din mână. Victima a încercat să fugă după individ, însă nu a reușit să îl prindă. În acest sens, camerele de luat vederi amplasate pe străzile din zonă au ajutat la prinderea suspectului.

În acest context, reamintim că patru bărbaţi au fost reţinuţi la Suceava, după ce au tâlhărit un bărbat și i-au furat premiul câștigat la Loto.

Comentarii
  • daca a fost cu gura sparta si zice in tot satul, ce sa-i fac? nu trebuia sa stie nimeni decat el, nici nevast’sa nici copkii. nevasta si copkii au gura sloboda, nevasta se scapa prin vecini si pe la neamuri, copkii prin vecini si pe la scoala. deci automat stapanul casei a devenit tinta nr 1 in a fo talharit. era o problema de timp pana avea sa fie talharit.

Adauga un comentariu