Cancan

Pentru Corina Chiriac, iubirea a murit odată cu un mare artist. Cei doi au avut o relație specială

Publicat: 04 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pentru Corina Chiriac iubirea a murit odată cu un mare artist. Cei doi au avut o relație specială
Corina Chiriac a pus cariera pe primul loc și a decis să nu se căsătorească

Îndrăgita artistă Corina Chiriac nu și-a mai dorit să aibă relații sentimentale după ce marea ei dragoste a murit în urmă cu doi ani. În anii 80, vedeta a avut o relație de scurtă durată, dar foarte intensă cu artistul Karel Gott. Idila lor s-a terminat datorită distanței, în ciuda sacrificiilor făcute de cei doi pentru ca relația lor să funcționeze. Totuși, până în anul 1997, Corina Chiriac a fost căsătorită cu afaceristul Virgil Anastasiu, dar și acesta a decedat în 2019.

Chiar dacă are peste 72 de ani, artista continuă să cucerească publicul cu talentul ei. Atunci când Monica Anghel s-a infectat cu virusul Covid-19, Corina Chiriac i-a transmis cele mai sincere urări de bine. Recent, la un eveniment monden organizat de Kultho, ea și Monica Anghel au fost fotografiate împreună. Pe timpul pandemiei, Corina Chiriac a fost ocupată cu scrierea cărții sale. Din punct de vedere fizic, ea mărturisește că a luat în greutate.

În urmă cu câțiva ani, Corina Chiriac a prezentat emisiunea „Opriți timpul”, de pe Național TV. Din luna mai 2020, emisiunea are prezentatori noi, pe Diana Matei și Adrian Enache.

Corina Chiriac, resemnată de când a murit Karel Gott

În anii 80, Karel Gott și Corina Chiriac au trăit o frumoasă poveste de iubire. Când artistul a împlinit 80 de ani, artista a postat un mesaj emoționant pe contul de Facebook. În acest mesaj, a spus că Praga se numără printre locurile sale preferate datorită artistului ceh Karel Gott, care a impresionat-o prin profesionalismul, umorul și eleganța concertelor sale. Artistul ceh a decedat pe data de 1 octombrie 2019, la 80 de ani.

Nu multă lume știe că artista Corina Chiriac și Karel Gott au fost la un pas de căsătorie. Deși locuiau în țări diferite, ea a făcut mult timp naveta pentru a fi alături de alesul inimii. Motivul despărțirii rămâne necunoscut, dar se spune că ruptura s-a produs din cauza regimului comunist. Când Karel Gott a încetat din viață, fosta sa iubită și-a exprimat regretul postând pe rețelele de socializare o poză cu regretatul artist:

„Încă un artist a părăsit Scena Muzicală Internațională. Condoleanțe familiei și admiratorilor. Dumnezeu să-l ierte!”

Corina Chiriac, o artistă care a pus cariera înaintea familiei

Datorită frumuseței și senzualității, artista în vârstă de 72 de ani a fost curtată de mai mulți bărbați de-a lungul vieții. Cu toate acestea, Corina Chiriac nu și-a mai dorit să se îndrăgostească. De-a lungul vieții, artista mărturisește că a fost îndrăgostită o singură dată.

„Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple”, a spus vedeta în cadrul unui interviu.

Deși a ales să nu aibă copii și să-și pună cariera pe primul loc, sunt momente în care artista regretă acest lucru. A recunoscut că sunt momente în care și-ar dori să albă copii și nepoți, dar Corina Chiriac nu a mai dorit să iubească după despărțirea de Karel Gott, care a murit în 2019.

Adauga un comentariu