Cultural

Pepe, gest impresionant pentru Radu Palaniță, câștigătorul Românii au Talent 2020 

Publicat: 01 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pepe gest impresionant pentru Radu Palaniță câștigătorul Românii au Talent 2020 
Pepe a sărit în ajutorul lui Radu Palaniță si i-a readus speranța unui viitor mai bun

Radu Palaniță este câștigătorul ”Românii au Talent” din 2020, de la Pro TV. Deși credea că toate ușile se vor deschide în calea lui, se pare că artistul nu a avut asemenea noroc. Cel care a venit în ajutorul lui a fost Pepe. Nu i-a venit să creadă ce gest a făcut pentru acesta.

Când credea că viața i se va schimba, Radu Pălăniță a avut parte de o dezamăgire. Numărul concertelor la care a fost chemat nu au fost atât de numeroase pe cât se aștepta.

Pepe, gest impresionant pentru Radu Palaniță

Fără niciun fel de interes, Pepe a sărit în ajutorul lui și i-a readus speranța unui viitor mai bun. Pepe l-a invitat la concertul lui online. Ironia face ca cei doi nici măcar să nu se cunoască personal.

”Miercuri voi fi cânta la concertul online al lui Pepe. E prima oară, nu ne-am întâlnit niciodată până acum, pur și simplu am primit invitația de a merge la el, pe lângă alți artiști pe care i-a chemat până acum”, a declarat Radu Pălăniță, conform Playtech.

Totodată, Radu recunoaște că nu poate da cu piciorul unei oportunități atât de mari. Pe principiul ”Dumnezeu își da, dar nu-ți bag în traistă”, câștigătorul ”Românii au Talent” este pregătit să primească abundența în viața lui și dispus să muncească pentru a-și dorințele îndeplinite.

„La noi e invers, îi sprijinim pe cei de afară, nu pe-ai noștri. Mai există o vorbă. Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă. A fost o rampă de lansare, prin intermediul acelei emisiuni, lumea m-a cunoscut. Restul mai ține și de mine să-mi fac drum în această nouă viață”

Cine este Radu Palaniță

Radu Palaniță este mecanic auto de meserie și nu a mai cântat până la 36 de ani, iar nimic nu avea să prevadă marele succes de pe scena ”Românii au Talent”.

Radu nu a avut o viață ușoară, acesta fiind nevoit să muncească încă de la vârsta de 14 ani. Emisiunea „Românii au talent” , ediția din 2020,  i-a schimbat total viața.

După ridicarea restricțiilor legate de Covid-19, acesta a început să primească multe propuneri pentru diverse colaborări artistice.

Pepe se implică enorm în creșterea celor două fiice pe care le are cu fosta soție

Pepe are trei copii, un băiețel alături de actuala lui parteneră de viață, Yasmine Ody, și două fete din căsnicia anterioară, alături de Raluca Pastramă. Chiar dacă relația dintre artist și mama fetițelor sale nu a funcționat, acesta este foarte apropiat de micuțe și încearcă să le ofere tot ce au nevoie.

Cu toate că și-a întemeiat o nouă familie alături de aleasa inimii sale, Pepe are grijă să se implice activ în creșterea și educația Rosei și a Mariei, fiicele sale. Cântărețul a dezvăluit că fetele sunt implicate într-o mulțime de activități, mai ales acum, că au mai crescut. Cele două copile practică tenis și handbal, dar și alte activități extrașcolare.

Adauga un comentariu