Titlurile zilei

Percheziții fulger, cu noaptea în cap! Mascații au intrat ieri peste cei mai tari proxeneți din Iași! Prostituatele de lux din centru au fost împărțite cu scandal în plină stradă între pești (EXCLUSIV)

Publicat: 19 apr. 2021
Imagini cu polițiștii în timpul unor acțiuni specifice
Mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) și dame de companie

Descinderi fulger la Iași. Ieri, mascații au intrat în mai multe locuințe și au ridicat 3 bărbați bănuiți de proxenetism. Acțiunea polițiștilor a venit ca urmare a unor certuri între proxeneți, din cauza unor prostituate care-și vând trupurile pe bani în apartamente închiriate în centru. Prostituatele se pare că au fost schimbate între pești și obligate să se prostitueze, iar nu de puține ori au fost agresate

Percheziții fulger la Iași. Ieri, polițiștii din Iași, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat mai multe percheziții domiciliare în municipiul Iași. Totul s-a petrecut în cadrul unui dosar penal întocmit pentru proxenetism. Astfel, trei indivizi au fost ridicați și duși la audieri. Printre cei trei se numără și „Guțai”, un individ cunoscut în lumea traficului de carne vie din Iași. Câteva adolescente au fost duse la produs de către ieșean. Minorele ar fi fost convinse să-și vândă trupurile în folosul individului, însă „Guțai” a fost încătușat ieri de mascați!
Astfel, Vasilică Pascu, zis „Guțai”, a fost reținut ieri pentru 24 de ore, sub acuzația de proxenetism. Acum, urmează ca magistrații să decidă ce se va întâmpla în continuare cu individul suspectat că era „peștele” unor adolescente din Iași.

UPDATE:

„Admite în parte propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la inculpaţii Pascu Vasilică, Costea Florex şi Cărare Denis Ionuţ. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Pascu Vasilică, pentru săvârşirea infrac?iunilor de proxenetism şi tâlhărie, pe o perioadă de 30 de zile. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Costea Florex, pentru săvârşirea infrac?iunii de proxenetism pe o perioadă de 30 de zile. Respinge propunerea de arestare preventivă faţă de inculpatul Cărare Denis Ionuţ, pentru săvârşirea infrac?iunii de proxenetism. Dispune luarea faţă de inculpatul Cărare Denis Ionuţ, a măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 zile”, au precizat magistratii din cadrul Judecatoriei Iasi.

Ieșeanul Vasilică Pascu, cercetat pentru proxenetism

Din câte se pare, în luna ianuarie a anului 2021, Vasilică Pascu le-a înlesnit unor minore activitatea de practicare a prostituției, prin asigurarea pazei și protecției lor. În plus, oamenii legii afirmă că „Guțai” ar fi intervenit într-un conflict pe care cele două minore l-au avut cu alte două prostituate, în apropierea unui imobil din zona centrală a municipiului Iași.
Conform anchetatorilor, ieșeanul le-ar fi intimidat pe „rivalele” fetelor sale și l-ar fi agresat pe „peștele” celorlalte tinere. De asemenea, oamenii legii au susținut că, în perioada ianuarie – martie 2021, Vasilică Pascu ar fi determinat-o pe o tânără să practice prostituția în folosul lui, în diverse imobile închiriate în regim hotelier, în municipiul Iași. Individul ar fi închiriat apartamente, ar fi dus-o pe tânără la clienți și ar fi asigurat protecția ei cât timp practica prostituția, obținând astfel beneficii materiale.

Percheziții efectuate de mascați la suspecți de proxenetism

Oamenii legii au adăugat că Vasilică Pascu ar fi închiriat, la un moment dat, un apartament pe strada Vasile Lupu, mai exact în cartierul Tătărași. Locuința ar fi fost închiriată de către „Guțai”. Individul ar fi amenințat-o pe una dintre prostituate să continue să practice prostituția, pentru a putea obține alte sume de bani de pe urma ei. De asemenea, surse judiciare au afirmat că ieșeanul ar fi făcut aceleași presiuni asupra tinerei până în luna martie. Totul a ieșit la iveală în urma perchezițiilor efectuate ieri de mascați în mai multe locuri din municipiul Iași. După aceste descinderi la Căminul Decebal și în zona Târgu Cucu, oamenii legii i-au ridicat pe Vasilică Pascu, Florex Costea și Denis Ionuț Cărare. Cei trei au fost duși la audieri.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au efectuat 10 percheziții într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și tâlhărie. Au fost conduse la audieri peste 10 persoane. În baza probatoriului administrat în cauză, trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în arestul IPJ Iași”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

În cursul zilei de astăzi, procurorii vor decide dacă vor propune sau nu aplicarea unei măsuri preventive în cazul lor.

Comentarii
 • Pe mine călător CTP nu mă interesează orientarea sexuală a angajaților. Odată ce acest șofer își face treaba conștiincios merită promovat și recompensat. Suntem un popor ingrat, iresponsabil și primitiv ceea ce ne face să trăim prost în hoție.

 • Nu ai ce sa le faci domnule,ei încă trăiesc și gândesc că acum 2 secole, și nici nu se va schimba nimic în viitoarele 2. Uni anumit segment de populație este cel mai greu sa.i schimbi mentalitatea. Atât timp cât ei o aplaudă pe mahalagioaica aia de Șoșon și ascultă de pseudo doctorițele alea de Ster ,Alberts și câte ori mai fi….nu se poate face nimic…

 • Cred ca ati gresit rubrica de comentarii, in mintea voastra exista cumva o logica, tot ce tine de sex are continuitate. Aici e vorba de infractiuni.

 • Incercati si pe strada Adunati! Aveti ce “culege” din blocul de acolo! Scandalul e la el
  acasa si toti vecinii stiu si vad cine iese si intra acolo…. Oribil!

 • Eu personal zic ca Emi Cioata Cuculet Miic ,Miic ,trebuie sa taca ,ca el cu cuculetul lui mic ,nu face aproape nimic ,zgirie pizda de floci .
  Adrian Beleaua face treaba mare ,el ne fute femeile si ne bate daca ne dam jmecheri .

 • Cordunenii sunt cei care dau ora exacta in Moldova ,ei sunt cei care reprezinta ceva in tirgul Iesilor ,ei sunt cei mai pe ciocan .SE STIE

 • Mai lăsați Omu in pace și scoateți aia cu minorilor casa dovedit că era nevinovat avea treabă cu boschetari file alea le-ați mai numit și de lux și ele pline e paduchi

Adauga un comentariu