Local

Pereții s-au umplut de sânge! Clipe de groază pentru o femeie din Iași! Fostul soț, un pensionar de 67 de ani, i-a pus cuțitul la gât!

Publicat: 01 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pereții s-au umplut de sânge Clipe de groază pentru o femeie din Iași Fostul soț un pensionar de 67 de ani i-a pus cuțitul la gât
Un cuțit plin de sânge

O femeie din Iași a trecut prin adevărate clipe de groază. Aceasta a fost atacată cu un cuțit de fostul soț, cu care locuiește în aceeași casă. Procurorii ieșeni l-au trimis recent în judecată pe Neculai Munteanu, sub acuzația de violență în familie, după ce acesta a umplut pereții casei cu sângele victimei

O femeie din Iași a trecut prin clipe de groază după ce a fost atacată cu un cuțit de cel care îi jurase dragoste eternă. Fostul soț, un pensionar de 67 de ani, i-a pus cuțitul la gât! Individul nu s-a lăsat până n-a umplut pereții casei cu sângele victimei.
Acum, procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a lui Neculai Munteanu (67 de ani). Pensionarul ieșean este acuzat de violență în familie. Inițial, dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Iași, dar instanța și-a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului Județean.

„Instanța admite excepția necompetenței materiale a Judecătoriei Iași, invocată din oficiu. Declină competența de soluționare a prezentei cauze în favoarea Tribunalului Iași”, au spus judecătorii.

Acum, urmează ca Tribunalul să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Neculai Munteanu, acuzat că a sărit cu cuțitul la gâtul fostei soții

Recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Neculai Munteanu, pentru violență în familie.

„Pe data de 11 iulie 2018, în jurul orei 11:50 – 12:00, în timp ce se afla la domiciliu, inculpatul a agresat-o fizic pe D.M., fosta soție, cu care locuia împreună, aplicându-i mai multe lovituri cu cuțitul în zona gâtului și a capului, a tăiat-o la mâna dreaptă, după care a strâns-o de gât cu mâinile și a lovit-o cu piciorul în zona coastelor, aceasta suferind leziuni care au necesitat pentru vindecare 10-12 zile de îngrijiri medicale”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

Echipaje medicale, chemate la fața locului

După incidentul grav, în cadrul căruia pereții casei au fost umpluți de sângele victimei, autoritățile au fost chemate la fața locului, printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Acolo a ajuns la scurt timp un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași. Acesta i-a acordat victimei primul ajutor. Ulterior, femeia agresată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași. Mai apoi, victima a fost dusă și la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iași.

Chiar dacă atacul din partea fostului soț a fost unul virulent, medicii au concluzionat că victima a necesitat doar 10-12 zile de îngrijiri pentru vindecarea leziunilor suferite. Totuși, la ultimul termen al procesului, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus schimbarea încadrării juridice în cazul lui Neculai Munteanu. Astfel, din violență în familie, acuzația a fost modificată în tentativă de omor. Acesta este și motivul pentru care instanța și-a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului Județean. Acum, urmează ca Tribunalul Județean să stabilească ce se va întâmpla în continuare în cazul femeii din Iași care a trecut prin adevărate clipe de groază după ce a fost atacată cu cuțitul de fostul soț.

Adauga un comentariu