International

Pete Burns, artistul cu 300 de operații estetice. I-au adus moartea la 57 de ani

Publicat: 06 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pete Burns artistul cu 300 de operații estetice. I-au adus moartea la 57 de ani
Pete Burns este artistul cu 300 de operații estetice. Însă acest lucru se pare că nu a fost benefic în viața sa, din contră, el a murit la vârstă de 57 de ani din cauza complicațiilor

Pete Burns este artistul cu 300 de operații estetice. Însă acest lucru se pare că nu a fost benefic în viața sa, din contră, el a murit la vârstă de 57 de ani din cauza complicațiilor ce au apărut în urma acestor operații.

Pete Burns a fost unul dintre cei mai celebri artiști ai anilor `80.

Pete Burns, artistul cu 300 de operații estetice

Operațiile estetice îți pot ruina viața, uneori. Este și cazul unui artist celebru care a trecut pragul cabinetului estetician de mai multe ori. Acest lucru nu a fost deloc benefic pentru viața să. A murit la 57 ani, din cauza complicațiilor care au apărut în urma celor 300 de intervenții la nivelul feței.

Era unul dintre cei mai celebri artiști din lume, în anii `80,  dar obsesia pentru pentru operațiile estetice i-a adus moartea la 57 de ani  Își dorea cu tot dinadinsul să ajungă din bărbat femeie, doar că cele 300 de intervenții la nivelul feței l-au epuizat. Este vorba despre solistul de la Dead or Alive, Pete Burns.

Pete Burns s-a căsătorit la 19 ani cu stilista lui, Lynne Corlett. Au fost 25 de ani împreună doar că pe parcursul căsniciei solistul avea un amant de sex masculin: Michael Simpson de care soția lui știa.

„Se întâlnea cu el încă de când eram căsătoriţi, ştiam asta, Pete a fost mereu sincer cu mine, dar Michael nu a fost motivul pentru care am divorţat”, a povestit Lynne.

Cu timpul, omenirea și-a schimbat gândirea față de persoanele homosexuale. Așadar, atunci când societatea i-a permis, Pete Burns și-a recunoscut homosexualitatea și, în 2006, s-a căsătorit cu partenerul său, Michael Simpson. Mariajul lor a durat numai un an. Artistul s-a luptat cu recunoașterea sexualității sale foarte mulți ani. Asta i-a dezvoltat obsesia pentru operațiile estetice. Voia să devină femeie, pentru că nu se simțea confortabil în pielea să, că bărbat.

Ce intervenții și-a făcut artistul

Se pare că obsesia pentru transformările fizice a devenit telul sau în viață. Acesta și-a operat nasul, şi-a pus de două ori implanturi în obraji, şi-a mărit buzele în repetate rânduri, şi-a pus filere. Artistul a recunoscut, la un moment dat, că pierduse şirul intervenţiilor estetice. Intervențiile estetice, pentru el, deveniseră la fel de banale precum respiratul.

În 2016, cu doar câteva săptămâni înainte de moartea să, Pete Burns povestea la o televiziune britanică că scopul său este să ajungă de nerecunoscut prin operațiile estetice, în fața lui Dumnezeu, atunci când vă muri la 80 de ani și vă ajunge în Rai. Doar că nu a mai ajuns la această vârstă, pentru că la 57 de ani s-a stins.

„Mi-am făcut 300 de operaţii estetice. Sper că atunci când voi avea 80 de ani şi voi ajunge în Rai, Dumnezeu nu mă vă recunoaşte”, spunea artistul.

Decesul a survenit din cauza complicațiilor care au apărut în urma numărului exagerat de operații estetice. Pete Burns s-a luptat foarte mulți ani cu depresia, pe care a încercat să o vindece nu la psiholog, ci la cabinetul medicului estetician.

Adauga un comentariu