Local

PMP Iași și-a lansat candidații la Primărie și Consiliul Local. Prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu va candida pentru funcția de primar – Galerie Foto

Publicat: 17 aug. 2020
Iată candidații la Primărie și Consiliul Local ai PMP

De astăzi, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu a intrat în cursa pentru Primăria Municipiului Iaşi! PMP are cel mai bun candidat de primar

În cursul acestei zile, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu şi-a depus la Biroul Electoral Municipal Iaşi candidatura pentru funcţia primar al Municipiului Iaşi, din partea PMP. Odată cu aceasta, Partidul Mişcarea Populară şi-a înaintat şi propunerile de candidatură la funcţiile de consilieri locali. PMP are cel mai bun candidat de primar, Dorina Isopescu având un CV impresionant!

 ”Este o onoare şi o provocare pentru mine şi pentru echipa de consilieri locali ai PMP să candidăm la cele mai importante funcţii administrative din municipiul Iaşi. Împreună, ne propunem să transformăm Iaşul într-un oraş prosper, în care calitatea vieţii cetăţenilor să fie la standarde europene. Sunt convinsă că împreună putem face din Iaşi, oraşul în care m-am născut, am crescut şi m-am format ca om, un oraş universitar, recunoscut la nivel internaţional, un oraş în care tradiţia culturală să capete o nouă dimensiune, cea de accesibilitate digitală.

Cel mai important însă, îmi doresc ca împreună cu domnul deputat Petru Movilă, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Local, să facem din Iaşi un oraş în care noi cetăţenii să avem o viaţă demnă, potrivită unui cetăţean european. Pentru că iubesc oraşul nostrum şi pentru că meseria de inginer constructor, pe care o fac cu pasiune şi dăruire m-a ajutat, prin şansele oferite în cariera mea profesională, să acumulez o vastă experienţă în domeniile de activitate care se regăsesc în cadrul activităţilor Primăriei Iaşi şi care se îmbină constructiv cu priceperea de atragere a fondurilor europene”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu, candidatul PMP la Primăria Municipiului Iaşi.

Pe lista candidaţilor la Consiliul Local Iaşi se află deputatul Petru Movilă, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu, decanul Facultaţii de Construcții şi Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi Iaşi”, Cosmin Marcovici, secretar de stat la Ministerul Culturii, Camelia Ciornia, om de afaceri, Radu Ursanu, director regional Posta Româna, campionul K1 Sebastian Ciobanu, actorul Rodion Ghilaş, psihologul Bogdan Șurubaru. Lista este completată cu profesionişti din diverse domenii de activitate! La Consiliul Local Iaşi, deputatul Petru Movilă este candidatul Partidului Mişcarea Populară.

Comentarii
Adauga un comentariu