Economic Local

Poliția de Frontieră Iași cumpără măști de protecție într-un contract de 120.000 euro! Nu mai puțin de 19 firme s-au înscris la licitație

Publicat: 25 iun. 2020
Poliția de Frontieră Iași cumpără 234.000 măști de protecție pentru angajații din subordine
Poliția de Frontieră Iași cumpără măști de protecție în valoare de 120.000 euro

Poliția de Frontieră Iași a lansat licitația pentru achiziția măștilor de protecție. Prevederea bugetară a procedurii este de 120.000 euro, fără TVA. Interesul firmelor a fost foarte crescut, nu mai puțin de 19 firme au depus oferte. Doar o singură societate este identificată cu sediul social în Iași, restul fiind din întreaga țară. Conform contractului, autoritatea care organizează procedura poate comanda un maximum de 234.000 măști. Inspectoratul de Poliție Județean Iași a semnat deja un contract similar, în valoare de 70.000 euro

Poliția de Frontieră Iași cumpără măști de protecție în cadrul unui program de achiziție pe perioada pandemiei COVID-19. A fost pus la bătaie un contract estimat la 585.000 lei, fără TVA, aproape 120.000 euro. Licitația a trezit interesul unui număr mare de firme, 19 în total. Este vorba despre S.I.A.T Consulting Service SRL, Roval Med SRL, Ned Com SRL, Echo International Industry SRL, Halmadent SRL, Sanrotex Trading SRL, Invest Milenium SRL, Tekso Frig Romania SRL, Inedit Clean Total SRL, Stone Real Estate SRL, Beauty Art Center SRL, Topalis Engineering SRL, Alison Hayes SRL, Granit Online SRL, Crio – 2 SRL, Neramod Distribution SRL, Wonderful Media Events SRL, Macratex Optim SRL și Bunzl Distribuție SRL. Doar Crio – 2 SRL are sediul social în Iași, restul sunt identificate în București, Ilfov, Oradea, Bacău, Craiova și Târgoviște. Ofertele au intrat în etapa de evaluare financiară. Propunerea cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Contractul prevede achiziția unui număr maxim de 234.000 măști de protecție destinate angajaților din instituție

Poliția de Frontieră Iași a publicat un contract-cadru, conform căruia necesarul minim este de 39.000 de măști, iar cel maxim de 234.000 măști. Comenzile se vor face în funcție de necesități. Măștile de protecție trebuie să fie confecționate din material nețesut din trei straturi, cu lamelă care să se potrivească cu forma feței.

„Până în prezent a fost achiziționat prin cumpărare directă echipamentul de protecție împotriva COVID-19, dar prelungirea situației pandemice impune ca unitatea să inițieze procedura de achiziție simplificată pentru asigurarea necesarului de măști de protecție. Produsele vor contribui la protejarea lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași împotriva coronavirusului. Produsele trebuie să fie acoperite de garanție pe o perioadă de 24 luni”, au transmis reprezentanții instituției.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași are competență pe raza județelor Botoșani, Iași, Vaslui și Galați și în zona Dunării, pe raza județelor Galați și Brăila.

Inspectoratul de Poliție Județean Iași a încheiat un contract în valoare de 70.000 euro cu o firmă din București

Și Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași a organizat o licitație asemănătoare pentru furnizarea măștilor de protecție. Recent, a fost semnat un contract de 70.000 euro după finalizarea licitației, procedură câștigată de către societatea Divinol Lubricants SRL, din București. Necesarul total este de 171.00 măști de protecție. Deocamdată, a fost semnat un contract subsecvent în valoare de 115.900 lei, fără TVA. Ca și în cazul Poliției de Frontieră Iași, măștile trebuie confecționate din material nețesut, din trei straturi cu trei pliuri separate și o lamelă care să se adapteze la forma feței.

 

Adauga un comentariu