Local

Poliţia ieşeană, în dispozitiv în Noaptea de Înviere. Ce măsuri trebuie să respecte credincioşii – VIDEO

Publicat: 01 mai 2021
Politisti in trafic fac control
Iata ce masuri trebuie sa respecte iesenii care vor sa participe la Slujba de Inviere

Peste 300 de poliţişti ieşeni vor fi la datorie în Noaptea de Înviere pentru ca evenimentul să se desfăşoare în siguranţă. Efectivele de poliţie vor desfăşura evenimente pe două paliere, unul de prevenire şi descurajare, iar ce de-al doilea pentru combaterea faptelor antisociale şi de impunere fermă a legii.

Poliţia Rutieră va fi şi ea la datorie pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea unor accidente. În vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-COV2 deplasarea către lăcaşurile de cult sau alte zone de interes trebuie să se realizeze cu evitarea aglomerărilor.

În interiorul localităţilor este interzisă circulaţia persoanelor în grupuri mai mari de şase indivizi ce nu aparţin aceleaşi familii dar şi formarea unor astfel de grupuri.

Masca de protecţie este obligatorie în toate spaţiile publice inclusiv în zona lăcaşurilor de cult pe timpul oficializării slujbei.

Comentarii
  • La incidenta de 1.23 la mie, de ce mai trebuie sa purtam masca in aer liber? Pentru ca ne-am putea intalni cu ala 1 dintr-o mie care este infectat?????

  • Nu stiu unde a fost politia in dispozitiv ca pe strazi nu prea…imblau prin bucium grupuri de indieni, cate 5-6 fara masti, alcoolizati si galagiosi….LIBERTATE, JOS MASCA,,,,

Adauga un comentariu