National

Polițist lovit cu piatra în cap. S-au folosit focuri de armă pentru a calma situația

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Polițist lovit cu piatra în cap. S-au folosit focuri de armă pentru a calma situația

Un poliţist a primit îngrijiri medicale după ce a fost lovit cu o piatră în cap. Acesta încerca să aplaneze un conflict în localitatea Crucea, colegul său fiind nevoit să tragă două focuri de avertizare. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, joi după-amiază, după ora 16,00, poliţiştii de la Postul de Poliţie Lungani au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit în localitatea Crucea. Sosiţi la faţa locului, oamenii legii au fost nevoiţi să se confrunte cu mai multe persoane recalcitrante.

Atunci când au vrut să îl legitimeze pe unul dintre ei, poliţistul a fost lovit cu o piatră în cap. Colegul său, de asemenea lovit, a fost nevoit să tragă două focuri de armă în plan vertical pentru a calma spiritele. Poliţistul lovit la cap a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi pentru a primi îngrijiri medicale. În cursul zilei, un bărbat a fost audiat, au menţionat sursele citate. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, Ioan Sebastian Puha, a declarat că a fost întocmit un dosar penal in rem pentru ultraj.

”Dosarul vizează două fapte de ultraj, privind doi lucrători de poliţie, conform articolului 257 alineatul 1 şi alineatul 4. Dosarul se află în ancheta procurorului de caz şi se fac cercetări in rem. Urmează ca la finalul anchetei să fie furnizate toate informaţiile. ”, a declarat Ioan Sebastian Puha, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani.

Adauga un comentariu