Eveniment-Social

Polițiștii din Iași au făcut mai multe controale în trafic. Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta

Publicat: 29 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Polițiștii din Iași au făcut mai multe controale în trafic. Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta
Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiștii ieșeni

Polițiștii din Iași au deschis dosare penale pe bandă rulantă după ce au tras pe dreapta mai mulți șoferi. Controale vor fi și în weekend la Iași pentru că oamenii legii vor să scadă numărul accidentelor rutiere

Polițiștii ieșeni au intervenit la peste 110 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 25 de infracțiuni. Au fost organizate 5 acțiuni și s-a intervenit la 112 evenimente, dintre care 99 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost sesizate 27 de infracțiuni. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 86.355 de lei. Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 19 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Un șofer s-a ales cu dosar penal pentru că nu avea permis de conducere

La data de 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au oprit pentru control, pe raza comunei Holboca, un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din comuna Holboca. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar inspecția tehnică periodică a autoturismului era expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă conform Legii nr. 132/2017 și s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

A provocat un accident rutier, iar acum are de dat explicații

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 27 august a.c., un tânăr de 24 de ani, din comuna Sirețel ar fi condus un autoturism pe raza comunei Sirețel și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul locuinței unui bărbat. În urma impactului nu au rezultat victime omenești, iar din verificările efectuate s-a constatat faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Un tânăr din Iași a vrut să vadă cât de vigilenți sunt polițiștii. L-a costat scump toată distracția

Polițiștii din carul Poliției Orașului Podu Iloaiei au depistat un tânăr care conducea un auto, pe drumul public, fără a deține permis de conducere. Polițiștii au oprit pentru control, în trafic, pe raza orașului Podu Iloaiei, un tânăr de 19 ani care conducea un autoturism. În momentul legitimării, conducătorul auto le-a declarat polițiștilor că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în vederea stabilirii întregii situații de fapt. Tot mai mulți șoferi băuți ajung după gratii după ce sunt prinși de polițiștii ieșeni.

Adauga un comentariu