Titlurile zilei

Polițiștii ieșeni au fost surprinși încălcând regulile de circulație: ,,Au forțat un pic culoarea roșie!” – FOTO/VIDEO

Publicat: 02 dec. 2022
Polițiștii ieșeni au fost surprinși încălcând regulile de circulație Au forțat un pic culoarea roșie FOTOVIDEO
Un ieșean a surprins o mașină de poliție, care a trecut pe roșu, în pofida faptului că nu aveau pornite semnalele acustice și luminoase

Polițiștii ieșeni au fost surprinși încălcând regulile de circulație. Zilele trecute, un echipaj a fost filmat în timp ce trecea pe culoarea roșie a semaforului. Polițiștii nu păreau a fi în misiune, deoarece mașina nu avea pornite nici semnalele acustice și nici cele luminoase. Filmarea făcută publică de un ieșean a stârnit o discuție aprinsă pe rețelele de socializare

Întâmplarea a avut loc pe strada Costache Negruzzi, în apropierea pizzeriei Mamma Mia. Ieșenii care au participat la discuția de pe rețelele de socializare așteaptă un răspuns de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Un ieșean a scos la iveală gafa făcută de un agent de poliție, făcând publică filmarea pe rețelele de socializare. Mașina de poliție circula pe strada Costache Negruzzi, iar agentul aflat la volan nu a ținut cont de culoarea roșie a semaforului, trecând cu lejeritate, fără a avea girofarurile aprinse sau semnalele acustice pornite, îndreptându-se spre strada 14 Decembrie, zona Select. La trecerea de pietoni se aflau mai multe persoane care au fost nevoite să aștepte din cauza mașinii de poliție.

o poza cu niste comentarii de la postarea in care politistii au fost filmati încălcând regulile de circulație
Mai mulți internauți s-au amuzat de situația creată și au început să adauge diferite replici, prin care să-i stârnească pe reprezentanții IPJ Iași, astfel încât sa  le ofere un răspuns cu privire la situația creată de organele legii

Polițiștii ieșeni au fost surprinși încălcând regulile de circulație

o poza cu alte comentarii de pe facebook
Oamenii au fost foarte indignați de faptul că organele legii nu au respectat regulile de circulație

Un ieșean, Dorian Olărescu, a observat momentul în care polițiștii ieșeni au încălcat regulile de circulație și a reușit să filmeze, cu ajutorul camerei de bord, gafa făcută de polițiști. Acesta a făcut publică filmarea, iar unii ieșeni s-au arătat contrariați de gestul făcut de polițist, comentând ironic.

,,A forțat un pic culoarea roșie și pietonii, să vadă cum gândesc. În cele 3 secunde putea veni un copil, biciclist, trotinetist cu viteză sau cine știe ce variante. Poliția Iași, vrem un răspuns, dacă cineva din poliție vede asta. Cum să ne comportăm când vedem noi, cetățeni, polițiști care vorbesc la telefon în timp ce conduc”, spune Emanuel Botez.

Agentul de poliție nu a avut o conduită rutieră corespunzătoare. Conform legislației în vigoare, trecerea pe culoarea roșie a semaforului reprezintă o contravenție și este sancționată. Oamenii care fac parte din grupul în care a apărut filmarea au lăsat diverse comentarii.

,,Dacă-i scutura cineva scrumiera… erau în misiune”, se arată într-un alt comentariu de la postarea bărbatului.

 o poza cu niste glume facute de internauti
Mai mult decât atât, au apărut și oamenii care nu au o părere prea bună despre polițiști și au adăugat comentarii incitante la postarea bărbatului

Ce zic reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean

o poza cu IPJ Iași
Reporterii BZI au încercat să discute cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, pentru a afla punctul lor de vedere cu privire la polițiștii ieșeni care au încălcat regulile de circulație, însă aceștia nu au oferit nici un răspuns

Mai mulți internauți s-au amuzat de situația creată și au început să adauge diferite comentarii prin care să solicite un răspuns de la reprezentanții IPJ Iași în legătură cu această situație.

,,Ieri (n.r. – luni, 28 noiembrie 2022), după ora 18:00, mergea unul fără o lumină aprinsă pe mașină, fără nimic. Mașina kamikaze era în trafic. Mașina de poliție a trecut pe lângă el. Când toți am așteptat să se întâmple ceva, ce credeți? Un gest nu a schițat, măcar un semn să aprindă farurile, nimic. Fiecare și-a continuat drumul în liniște. Ăsta este nivelul”, menționează Andi Andrei.

Mai mult decât atât, au fost ieșeni care au atacat în termeni duri activitatea poliției.

,,Cea mai inutilă instituție din Iași, făcându-și de cap. Ăștia, în afară de faptul că profită de faptul că ei îs legea, în interes personal, nu mai fac nimic. Sincer, de asta mă și enervez când aud că zice lumea că poliția tot stă la pândă, stă pe dracu! Ăștia doar stau degeaba!”, transmite Cristian Corduneanu.

Reporterii BZI au încercat să discute cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași pentru a afla punctul lor de vedere cu privire la polițiștii ieșeni care au fost surprinși încălcând regulile de circulație, însă aceștia nu au oferit niciun răspuns până la închiderea ediției.
Comentarii
 • Pentru fix așa ceva fostul inspector șef Gabriel Doban mi-a suspendat dreptul de a conduce timp de 30 de zile și amenda 720 lei.La acea vreme era și puscariabil în lotul polițiștilor de la rutieră. Astăzi este consilier juridic la Primăria Capitalei.Tot să trăiești în Romanica.

 • Câți frustrați mai sunt în Ieșulețul nostru drag cu sute de guriști care comentează dar uită când au fost iertați și uită când greșesc și ei!!! Pe principiul „să moară și capra vecinului” a postat și internatul nostru acel video. Ai rămas fără Viagra băiețaș și te-ai simțit mai bărbat bălăcărind un tablagiu cu cel mai mic salariu dintre bugetari.

 • Ce să spun. Care din comentatorii ăștia nu au încălcat nicio regula de circulație? Băi manglitorilor numai dacă stai la semafor vezi câți țărani aruncați chiștoacele pe geam, câți forțați galbenul și roșul sau câți din ăștia cu biciclete și trotinete treceți urcați pe ele pe trecerea de pietoni. Unde stăteau sfinții apostoli!!! De ce nu dați și filmările cu ceilalți care încalcă legea. Și dacă nu știați și polițiștii ăștia sunt tot neamuri de-ale voastre nu au venit din țările nordice. Hai pa.

 • Probabil nici polițiștii nu pot pune sistemele acustice și luminoase ptr orice solicitare ,dar asta nu înseamnă că nu puteau fi în misiune ,o fi fosr vreo mamaie care a sunat la 112 ptr nu știu ce ,dar la care trebuiau sa ajungă repede totuși.Daca stăteau la semafor ,se mișcă greu,dacă forțează, încalcă regulile…Exagerați …

 • Lasati scuzele, asa cum noi, restul lumii, suntem sanctionati pentru asemena abatere si justificarile noastre nu conteaza, la fel sa fie sanctionat si agentul in discutie. Diferenta este ca el n-o sa aiba parte de aroganta colegilor.

 • Politistul local apare langa masina ta imbracat in negru cu capul descoperit si iti cere sa tragi masina pe dreapta si sa-i dai actele. Sigur crezi ca e paznicul de la restaurant. De ce nu respecta regula unu: uniforma si prezentarea sa nominala/grad/nume?

 • Comentează proștii pt că „e și ei oameni” ! Băi prostanilor, voi nu vedeți că pietonalul este blocat ? Nu vedeți că semaforul funcționează fără rost ? Nu aveau cui să dea prioritate decât pietonilor pt că mașini nu erau de unde să apară. Voi confundați situațiile în care ați forțat semaforul în intersecții și vi s-a luat permisul și bine v-a făcut, pt că f mulți imbecili forțează semafoarele în Iași, cu situația concretă din cazul de față. Prelungirea pietonalului de la Mitropolie până la Casa Modei în zilele de sărbătoare este o prostie a primarului despre care nu are rost să discutăm. Bine că nu a mai pus roata în mijlocul orașului.

 • Dl Anonim, ești cumva persoana in discuție? Ești cam agitat. Ce dacă e pietonalul prea lung sau scurt. Cine a greșit, să suporte consecințele. In alta ordine de idei, văd niște postări aici foarte agitați, sunteți colegi de breaslă? Vă apărați unii pe alții?

 • Bă prostane!
  Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia!
  Dacă ai permis în buzunar și ai și condus, nu există să nu fi încălcat măcar o dată, o normă rutieră și să fi scăpat fără să fii sancționat pentru aceasta!
  Că nu te-a văzut un polițist sau s-a făcut că nu te vede și te-a iertat, că nu toți te faultează, asta-i altă discuție.
  Important însă este ca, atunci când greșești la volan, să-ți faci propria „mea culpa” , să conștientizezi ce s-ar fi putut întâmpla ca urmare a nerespectării normei rutiere încălcate și să nu mai repeți greșeala.

 • Să vedem amenda individului milițian . Prea multi șoferi nu acorda prioritate pietonilor si opresc pe trecere. Toți trebuie amendați .

 • Hi, hi, hi. Știam că o să te enervezi. Încă un pic și te dai de gol. Noi să fim înțelegători cu polițiștii care greșesc, ei să ne sancționeze. I-auzi, bre! Dar nu suntem toți egali în fața legii?

 • Bă postacilor, atenție la mine și căscați bine ochii:
  Omul este întotdeauna periculos. Dacă nu prin răutatea lui, atunci prin prostia lui!

 • Bă postacilor, atenție la mine și căscați bine ochii:
  Să nu pui niciodată pe seama răutăţii, ceva ce se poate explica simplu prin prostie!

 • Oricare ar fi motivul unei insulte, este întotdeauna cel mai bine să o treci cu vederea, căci prostia nu merită resentiment, iar răutatea este pedepsită prin neglijare.

 • Ce ai alege?
  Pe cel prost sau pe cel rău?
  Greu de răspuns în această cauză.
  Pe cel din urmă!
  Căci în răutate, zău,
  Se întâmplă să mai faci şi câte-o pauză!🤣

 • Ce-i permis abilului
  Nu-i şi imbecilului.
  Ce-i permis academiei,
  Nu-i permis nicicum prostiei.
  Ce-i permis academiei,
  Nu-i permis şi neroziei.
  Ce-i permis activului
  Nu-i permis pasivului.🤣🤣🤣

 • Detractorul e frustratul
  Lipsit complet de Dumnezeu
  Nu ştie ce e păcatul
  De-a vorbi pe toţi de rău

  Adesea este un incult
  Cu minţile întunecate
  Şi de n-are un scop ocult
  E doar plin de răutate.

  Limitat de-a sa prostie
  Nu acceptă vreun talent
  Nu ştie de modestie
  Împroaşcă totul, evident.

  Afişând figură gravă
  Atotştiutor
  Împroaşcă cu otravă
  Adesea fiind provocator.

  Şi de-l bagă lumea în seamă
  Prinde mai tare curaj
  Se agită şi defaimă
  Fără s-aibă vreun filtraj.

  Are doar un singur leac
  Şi dacă ai inteligenţă
  Îi poţi veni şi tu de hac:
  Tratează-l cu indiferenţă!

Adauga un comentariu