National

Poliţiştii reacţionează dur la adresa lui Florin Cîțu după ce un poliţist a fost înjunghiat în curtea Secției de Poliție

Publicat: 02 apr. 2021
mai mulți polițiști care protestează
Polițiștii au protestat ân repetate rânduri împotriva lui Florin Cîțu, iar acum reacționează dur după înjunghirea polițistului din București

Sindicatul poliţiştilor au o primă reacţie după ce un poliţist a fost înjunghiat de un interlop chiar în curtea Secţiei de Poliţie din Ilfov. Aceştia spun că mereu a existat riscul ca un poliţist plecat în misiune să nu se mai întoarcă acasă la familie. Sindicatul reacţionează dur şi la adresa lui Florin Cîțu.

Vă aducem aminte faptul că în cursul nopţii de 1 spre 2 aprilie 2021, la Secţia 9 de Poliţie București a avut loc un incident în urma căruia un poliţist a fost înjunghiat de un interlop. Omul legii a fost dus imediat la spital.

Sindicatul poliţiştilor, reacţie dură la adresa lui Florin Cîțu

În contextul apariţiei în public a informaţiei precum că un poliţist a fost înjunghiat de către un interlop chiar în curtea Secţiei 9 de Poliţie București, sindicatul de poliţie Europol comentează incidentul şi au o reacţie dură la adresa lui Florin Cîțu, premierul României:

„. Acesta este filmul unde colegul nostru din cadrul Secției 9 Poliție București a fost înjunghiat aseară (joi seara – n.r.) în timp ce se afla în serviciu de către un cetățean certat cu legea. Acesta fără nicio jenă, îl înjunghie direct în picior spunându-i . Cam asta înseamnă muncă de poliție, acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii care pleacă la serviciu și nu știu dacă se mai întorc acasă la familie, acestea reprezintă imaginile din activitatea de zi cu zi a Poliției Române. Poate le vede și domnul Cîțu!”, scriu sindicaliștii Europol.

Polițiștii români au protestat în repetare rânduri la adresa Guvernului României, iar ultima oară au explicat că nu au condiții decente în MAI, aducând la protest mai multe WC-uri spunând că în situația de față se află o bună parte din sediile poliției din România.

 

Un poliţist a fost înjunghiat în București

Filmul evenimentelor a fost unul complex. Un poliţist care se afla în curtea secţiei a fost înjunghiat în picior de un interlop în vârstă de 28 de ani. Acesta s-a filmat live pe Facebook anunțând gestul lui. De altfel, oamenii legii l-au imobilizat pe bărbatul care a fost reţinut pentru 24 de ore urmând ca astăzi să fie propusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Poliţistul a fost transportat de urgentă la spital iar ulterior medicii au afirmat că starea lui de sănătate este una bună, viața nefiindu-i pusă în pericol.

„În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității. În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat. Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. au spus polițiștii într-un comunicat
Adauga un comentariu