Local

Pont pentru șoferii din municipiu. Se scot la închiriat noi locuri de parcare în centrul Iașului

Publicat: 01 apr. 2021
Strada Sfântul Lazăr, arteră aflată în zona centrală a municipiului Iași
Primăria va scoate la închiriat mai multe locuri de parcare în centrul Iașului, toate procedurile urmând a se desfășura în aceeași zi, 13 aprilie 2021

Mai multe locuri de parcare din centrul Iașului vor fi scoase la închiriat în perioada următoare. Primăria Iași va închiria o serie de locuri în zonele centrale, procedurile urmând a avea loc la mijlocul lunii viitoare. Toate procedurile vor fi derulate prin intermediul unei aplicații de telefonie mobilă

Șefii administrației locale vor scoate la închiriat câteva locuri de parcare situate în centrul Iașului. Licitațiile vor fi derulate în cursul zilei de 13 aprilie 2021, toate prin aplicația WhatsApp. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19, Primăria a decis ca licitațiile pentru închirierea locurilor de parcare în cartierele orașului să se desfășoare de la distanță. Vor fi luate în calcul locuri de parcare de la bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Sfântul Lazăr sau de pe bulevardul Primăverii din municipiul Iași. Procedurile derulate de Primăria Iași au vizat și alte cartiere în ultima perioadă. Toate licitațiile s-au desfășurat însă de la distanță.

Locuri de parcare în centrul Iașului

În cursul zilei de 13 aprilie 2021, Direcția de Exploatare Patrimoniu (DEP) de la Primăria Iași va organiza 4 proceduri pentru închirierea unor locuri de parcare. O bună parte din acestea vizează spații din centrul Iașului. Este vorba despre locuri de parcare la bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt sau în zona Sfântul Lazăr.

„Municipalitatea continuă activitatea de închiriere a locurilor de parcare de reședință. Marți, 13 aprilie, vor avea loc patru astfel de proceduri. Astfel, prima licitație va avea loc la ora 10:00 și are ca scop închirierea unui loc de parcare, loc cu numărul 2, situat în parcarea de reședință din bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 10. Drept de participare la licitație au locatarii blocului B1. A doua licitație se va desfășura la ora 10:30 și va viza închirierea a două locuri de parcare, cu numerele 1 și 2, situate în parcarea de reședință din strada Sfântul Lazăr, nr. 51. Drept de participare la licitație au locatarii blocurilor A1, A2, A3 și A5 – 6”, au spus cei de la Primăria Iași.

Primele licitații din anul 2021 în ceea ce privește locurile de parcare au fost demarate la mijlocul lunii ianuarie.

Alte 21 de locuri de parcare, scoase la închiriat de Primăria Iași

În afara unor locuri de parcare din centrul Iașului, municipalitatea a luat în calcul și alte zone. Este vorba despre bulevardul Primăverii și strada Plăieșilor din cartierul Alexandru cel Bun. În total, vor fi închiriate 21 de locuri de parcare în cele două cartiere ale Iașului.

„A treia licitație va avea loc la ora 11:00 și vizează închirierea a trei locuri de parcare, cu numerele 1, 2 și 3. Toate acestea sunt situate în parcarea de reședință din bulevardul Primăverii, nr. 3. Drept de participare la licitație au locatarii blocurilor D7 și D9. Ultima licitație din ziua menționată va avea loc la ora 12:00. Prin aceasta se dorește închirierea a 18 locuri de parcare, cu numerele de la 1 la 5 și de la 7 la 19. Toate aceste locuri sunt situate în parcarea de reședință din strada Plăieșilor, nr. 1. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile P6, P7, Q2 și R1. Data limită de depunere a dosarelor este 8 aprilie, ora 13:00”, au mai spus cei de la Primăria Iași.
Adauga un comentariu