Eveniment-Social

Poziţia oficială a Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi în sandalul ce-l are în prim-plan pe învăţătorul care-şi umilea şcolarii, Constantin Şerban

Publicat: 19 mart. 2021
Constantin Şerban și-a dat demisia

Inspectoratul Școlar Judeţean a trimit un comunicat prin care a explicat faptul că profesorul Constantin Șerban, profesorul implicat într-un scandal monstru, și-a dat demisia.

De altfel, pe lângă profesor, directorul școlii și-a prezentat demisia din conducerea Școlii Gimnaziale Mihai Codreanu din Iași

Având în vedere informațiile primite în cursul zilei de astăzi de la Școala Gimnazială „Mihai Codreanu”, Iași, precizăm că domnul profesor pentru învățământul primar, Constantin Șerban, și-a înaintat demisia către directorul unității de învățământ. Consiliul de Administrație al școlii a luat act de această hotărâre și a fost emisă decizia de desfacere a contractului de muncă.
De asemenea, astăzi, directorul Școlii Gimnaziale „Mihai Codreanu” și-a înaintat demisia către Inspectoratul Școlar Județean Iași.
În cadrul ședinței Consiliului de Administrație, Inspectorul Școlar General a numit în funcția de director, prin detașare până la sfârșitul anului școlar, cu avizul membrilor Consiliului de Administrație, un alt profesor titular al școlii care îndeplinește toate condițiile specifice, fiind profesor cu gradul didactic I, membru CNEME și având o experiență managerială importantă, deoarece a mai îndeplinit fucția de director la aceeași unitate de învățământ. se arată în comunicat.

Comentarii
 • Demisia si excluderea din toate consiliile de administratie!!!!!
  Nu-l mai vrem la noi in CA! Cum scapam de el??
  Chiar daca nu mai este invatator, cosilier inca mai este!!!
  ALooo! PNL scapa-ne de el!!!
  ISJ ajutoooor!!!!!

 • Genoveva draga, suntem mandri de tine! Sa lupti singura, cu generali adjuncti ostili si politiciani infecti dar sa reusesti sa faci curat, e un mare merit!
  Exemplu national!
  Feicitaaaari!!!!
  O intrebare: adjunctii tai cand isi dau demisia??
  Sa fii singura impotriva tuturor si sa castigi, asta da victorie!!

 • De ce nimeni de la Inspectoratul Scolar nu a venit si in comuna Lespezi acolo unde a fost descoperita marea contabila Strachinaru ca profesa cu o diploma falsa de peste 20 de ani?De ce nu a fost luat la intrebari directorul scolii care vizibil i-a inlesnit acest fals?care se plinge peste tot de toti si toate dar nu si de acest aspect grav? Se teme de domnul primar Lazar care din pacate si-a parasit familia pentru aceasta contabila, care pe langa faptul ca este o impostoare are si un caracter mizerabil, o curva fara scrupule.Vi se pare normal?Probabil Dna inspector general nu stie tot ce se intampla in scolile din judet.

 • Mia fost profesor de muzica acum vreo 10 ani la școală bp hasdeu.tocmai de atunci se vedea că sufere de probleme la sistemul nervos.acest om nu are ce căuta în invatamant

Adauga un comentariu