Eveniment-Social

Premii valoroase pentru Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității  „Cuza” din Iași

Publicat: 06 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Premii valoroase pentru Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității  Cuza din Iași
Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității  „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a primit premii valoroase. Instituța educațională a fost nominalizată la categoria „Best Educational Initiative of the Year” cu două proiecte

Săptămâna trecută, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității  „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a primit premii valoroase. Instituția educațională a fost nominalizată la categoria „Best Educational Initiative of the Year” cu două proiecte. De asemenea, Facultatea de Economie din Iași a fost nominalizată și la categoria „Best Office Development of the Year” cu un proiect inedit, respectiv primul laborator de business creativ

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității  „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași a primit premii valoroase. Instituția educațională a fost nominalizată la categoria „Best Educational Initiative of the Year” cu două proiecte. De asemenea, FEAA a fost nominalizată și la categoria „Best Office Development of the Year” cu un proiect inedit, respectiv primul laborator de business creativ. Totul a avut loc joi, 2 iunie 2022, în centrul de evenimente Agora, s-au decernat premiile industriei IT în cadrul Galei Pin Awards 2022, unde Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a fost nominalizată la categoria „Best Educational Initiative of the Year” cu două proiecte.

Premii valoroase pentru Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași

Proiectele sunt „Tech Ideas by InfoEC students” – bootcamp de antreprenoriat în tech dedicat studenților de la Informatică Economică, aflat la a 3-a ediție și realizat cu suportul RubikHub, ADR Nord-EST și a companiilor de IT locale partenere. De asemenea, masterul de „ESports Business” – cel mai nou program de masterat care a fost lansat în 2022 în parteneriat cu Federaţia Internaţională de Esports. De asemenea, FEAA a fost nominalizată și la categoria „Best Office Development of the Year” cu un proiect inedit, respectiv primul laborator de business creativ din Universitatea „Cuza”, lansat în 2021.

Gala Pin Awards reunește cei mai importanți jucători din piața industriei IT regionale

Realizat cu suportul unor companii precum Amazon Development Center, Iulius, Canopy și Hindawi, B618 – Creative Business Lab își propune să fie un spațiu dedicat studenților pentru a facilita transferul de soft skills prin proiecte realizate în parteneriat academic – privat.

Eveniment de tradiție în Iași, Gala Pin Awards reunește cei mai importanți jucători din piața industriei IT regionale și aduce și o contribuție la consolidarea ecosistemului creat între companii și educație și mediul universitar. Este vorba de premii valoroase pentru Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Cuza” din Iași.

Adauga un comentariu