Titlurile zilei

Preotul Bogdan Orzetic și-a dat demisia! După ce s-a aflat de grozăviile pe care le-a făcut cu o enoriașă, nu mai calcă în altar. Totul s-ar putea schimba – GALERIE FOTO

Publicat: 10 oct. 2022
_____ Vizualizări 17 Comentarii
Preotul Bogdan Orzetic și-a dat demisia După ce s-a aflat de grozăviile pe care le-a făcut cu o enoriașă nu mai calcă în altar. Totul s-ar putea schimba - GALERIE FOTO
Preotul Bogdan Orzetic și-a dat demisia după scandalul în care a fost implicat la Scobâlțeni

Preotul Bogdan Orzetic și-a dat demisia în urma scandalului în care a fost implicat. Acesta este în continuare „anchetat” de reprezentanții BOR, după ce un bărbat l-a șantajat când a aflat de povestea de dragoste dintre el și o tânără enoriașă

În urma scandalului în care a fost implicat, preotul de la Scobâlțeni și-a dat demisia. După ce toată lumea a aflat despre aventura pe care a avut-o cu o enoriașă, parohul a fost oprit de la slujire de mai marii bisericii și așteaptă să afle ce vor decide aceștia.

„În prezent, preotul Bogdan Orzetic nu mai deține funcția administrativă de paroh la Parohia Scobâlțeni. Nu s-a ajuns în punctul în care să fie caterisit. Nu există această decizie în momentul de față, întrucât cazul este încă în analiza consistoriului eparhial. Până la finalizarea analizei situației sale canonice, preotul Bogdan Orzetic este în continuare oprit de la slujirea preoțească”, a precizat Lucian Apopei, director de comunicare al Arhiepiscopiei Iașilor.

Cum a început totul

Alexandra, tânăra care s-ar fi iubit pe ascuns cu preotul Orzetic din Scobâlțeni, a acceptat să vorbească despre aventura care a pus pe jar o comunitate întreagă. Reporterii BZI au găsit-o pe femeie și au aflat povestea de iubire dintre ea și fața bisericească.

„Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, a spus Alexandra.

Astfel, a început relația dintre tânără și preot, relație ce avea ușor, ușor să se transforme. După spovedanie, tânăra a început să vorbească cu preotul la telefon.

Preotul, interesat de viața intimă a enoriașei

Poveștile despre viața sexuală a Alexandrei erau la ordinea zilei.

„Vorbeam la telefon cu el și, la fel, îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată… A fost ca o joacă”, a completat tânăra.

Alexandra a spus că în timpul discuțiilor sale cu preotul a aflat că lucrurile dintre slujitorul Domnului și preoteasă nu mai merg atât de bine.

„Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns”, a spus Alexandra.

S-a aflat în tot satul

Povestea poate nu ar fi ieșit la iveală niciodată, dacă Alexandra nu i-ar fi povestit cumnatei sale, cu lux de amănunte, întâlnirile cu preotul Orzetic.

„Eu am greșit că i-am povestit cumnatei. Ea a văzut în seara de Înviere că vorbesc prin mesaje cu cineva. Nu vorbeam cu preotul, era altcineva. Cred că i-a spus soțului și după au pus la cale un plan”, a precizat Alexandra.

Cum tinerei îi place mult să povestească, i-ar fi spus cumnatei sale că are o aventură cu preotul.

„Eu i-am spus ei de popă, iar ea tot mă întreba ce facem, cum facem și tot așa. Eu i-am povestit, că îmi plăcea că era interesată și voia să afle lucruri. Oricum, i-am zis și lucruri pe care nu le-am făcut… Nu știu de ce, dar îmi plăcea să-i povestesc”, a adăugat tânăra.

Odată ce cumnata Alexandrei a aflat, totul a ajuns la urechile soțului tinerei, la Gheorghiță. Bărbatul a venit din străinătate și a vrut să clarifice situația. L-a șantajat pe preot, iar povestea a fost aflată de toată lumea. Acum, soțul Alexandrei este în continuare în spatele gratiilor.

Comentarii
  • La o școală auto din Iași instructor auto este un preot care face cursurile pe traseu și în costum ninja,și tare ii mai plac cursantele,oare Mitropolia Iași cunoaște ce face acest ninja ?

  • Sa isi dea demisia si poorcul ala ordiinar de Onisoru Radu si Beatrice–miss piggy– , aia care fura banii oamenilor. Sute de mii de euro furati de la oameni si inca….nu pateste nimic.

  • Cam perversa cucoana. Ii placea sa povesteasca. Nu i bun deloc! Daca tacea, filosoafa ramanea. Ramanea si ea maritata, si barbatasu liber si popa popa. Dar asa, de unde o sa ii mai vina papa?! ca ea doar nu muncea.

  • Dacă tăcea am fi aflat și noi adresa ei și ar fi putut ajunge departe, chiar și secretar de stat pe la cultură, culte… așa proasta tot proastă rămâne. Este o vorbă: De la prost să nu împrumuți și pe proastă să n-o fu**i

  • Numai minciuni promovați. Cum puteți dormi noaptea știind că faceți bani distrugând viețile unor oameni pe seama unor informații scoase din context?! Vă doresc copiii voștri să treacă prin ceea ce au trecut copiii acestui om.

  • Era in anul 1986, mai 15, când Tele’M a prezentat pentru prima oară in România, ororile sexuale ale preotului Vasile, din Hilita, Costuleni. Obsedatul, făcea sex cu “enoriașelr”, im altarul bisericii. Am filmat biserica și am luat interviuri sătenilor. Deși era dovedit scandalul sexual, unii săteni erau cu preotul. Daniel, Mitropolitul, m-a afurisit pentru acest reportaj, ridicând blestemul când am făcut primul duplex, de Paste, cu televiziunea Naționala din Moldova, un an mai târziu.

  • De acum popa poate s o spovedească pe golanca când vrea el, cât vrea el și ea, și unde vrea ea, inclusiv în măseaua de minte ca tot e goala

  • Nu degeaba a apărut vechiul cîntec !
    Ies popa din altar
    Daa dila dida
    Cu pooola făcută par
    Daa diladida
    Să fiți voi sănătoși cîte femei și fete au foutut și fiut pochii pe la spatele vostru , chiar și în altar

Adauga un comentariu