Titlurile zilei

Scandal sexual, la Iași cu un preot prins la amantă! Culmea, soțul „încornorat” a fost cel arestat! Când s-a întors de la muncă, din străinătate, a aflat tărășenia și i-a cerut „amantului” daune de 20.000 de euro! – UPDATE

Publicat: 26 iul. 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Scandal sexual la Iași cu un preot prins la amantă Culmea soțul încornorat a fost cel arestat Când s-a întors de la muncă din străinătate a aflat tărășenia și i-a cerut amantului daune de 20.000 de euro - UPDATE
Un ieșean a fost arestat preventiv, fiind suspectat că l-a șantajat pe un bărbat care s-ar fi culcat cu soția sa

În urma unui scandal sexual ce a avut loc la Iași, soțul „încornorat” a fost băgat după gratii! Când s-a întors de la muncă, din străinătate, a aflat tărășenia și i-a cerut „amantului” daune de 20.000 de euro! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, pentru șantaj și violență în familie.

UPDATE: Persoana șantajată este preotul Bogdan Orzetic, în vârstă de 46 ani, parohul de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Scobâlţeni. Concret, Nicăi-Scrijan l-a surprins pe preot în pat cu amanta.

Știre inițială

După un scandal sexual ce a avut loc la Iași, soțul „încornorat” a fost băgat după gratii! Când s-a întors de la muncă, din străinătate, ieșeanul a aflat toată povestea și i-a cerut „amantului” daune de 20.000 de euro.

Așadar, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.

„Instața admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpat. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de şantaj şi violență în familie în forma continuată, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Scandal sexual, la Iași – soțul „încornorat” a fost băgat după gratii!

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă. De altfel, hotărârea a și fost contestată de către ieșean. Așadar, urmează ca judecătorii din cadrul Tribunalului Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare cu soțul care susține că a fost înșelat. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Conform anchetatorilor, ieșeanul a intrat recent în vizorul lor. Oamenii legii au constatat că bărbatul a revenit recent în țară de la muncă, din străinătate. Acesta ar fi aflat că soția sa l-ar fi înșelat cu un cunoscut. În acel moment, ieșeanul a luat foc.

Gheorghe Nicăi-Scrijan, acuzat de șantaj și violență în familie

Oamenii legii spun că bărbatul ar fi început să-și agreseze nevasta. Potrivit anchetatorilor, agresiunile fizice și verbale au durat câteva zile. Individul și-ar fi lovit soția, s-a oprit, apoi, a doua zi, când și-a adus aminte, ar fi luat-o de la capăt. De asemenea, Gheorghe Nicîi-Scrijan l-ar fi șantajat pe presupusul amant al nevestei sale.

Suspectul i-ar fi cerut părții vătămate suma de 20.000 de euro pentru a nu face publică o presupusă relație amoroasă pe care aceasta ar fi avut-o cu soția lui, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. În urma incidentelor, soția și presupusul amant li s-au plâns oamenilor legii. Atunci, anchetatorii l-au ridicat pe ieșean și l-au dus la audieri. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile amintite. Mai apoi, individul în vârstă de 52 de ani a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă.

Din păcate, în ultimii ani, în Iași au avut loc tot mai multe astfel de scandaluri. Astfel, zeci de ieșeni au fost cercetați, audiați, reținuți, arestați sau chiar condamnați pentru șantaj. Judecătorii ieșeni au admis propunerea, după acest scandal sexual, dintr-un triunghi amoros, care a avut loc la Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu