Cancan ultimă oră

Previziuni sumbre făcute de Baba Vanga pentru anul 2020

Publicat: 22 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Previziuni sumbre făcute de Baba Vanga pentru anul 2020

Celebra clarvăzătoare Baba Vanga, cea care a prezis atacul terorist de pe 11 septembrie, moartea prinţesei Diana şi multe alte evenimente nefericite a făcut dezvăluiri şi despre anul 2020. Ce ne aşteaptă este cutremurător! Baba Vanga, fost consilier al liderilor partidului comunist din Bulgaria, a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani. Nu și-a încheiat viața înainte de a spune omenirii la ce să se aştepte.

Pentru anul 2020, Baba Vanga a făcut mai multe previziuni cutremurătoare. Pare-se că o serie de cutremure puternice vor avea loc în mai multe ţări ale lumii. Un tsunami va mătura Indonezia, Japonia, India, Pakistan şi o bună parte din China. De asemenea, potrivit celor prezise de Baba Vanga, Europa va trece printr-un colaps economic. Rusia va fi lovită de un meteorit uriaş! Asta nu e tot! După aceste tragedii, va exista o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin. Despre Donald Trump vom afla că suferă de o boală, susţinea Baba Vanga.

Viitorul în viziunea Babei Vanga, pe alte planete

Baba Vanda anunţa că în 5 ani de acum, Europa va fi pustiită. Apoi, în 2028 se va dezvolta o nouă sursă de energie, urmând ca aproximativ 20 de ani mai târziu, clonarea să fie foarte accesibilă. Conform Babei Vanga, în 2273 se va naşte o altă rasă şi după câţiva ani, vom călători oamenii prin timp, datorită contactelor cu extratereştirii. Terra va rămâne nepopulată în anul 3797, fiinţele alegând să plece pe alte planete.

Adauga un comentariu