Prima super lovitură pe care Joan Laporta a reușit-o la FC Barcelona. Jucătorul și-a dat acordul să se transfere în vară pe Camp Nou

Joan Laporta ar fi reușit prima super lovitură după ce a redevenit președinte la FC Barcelona. Publicația AS susține că Laporta a ajuns la un acord cu Aguero, care își termină în vară contractul cu Manchester City.

FC Barcelona reușește să dea prima lovitură pentru următorul sezon, deși situația clubului este sub orice critică. Spaniolii de la AS susțin că Sergio Agüero și-a dat acordul să vină pe Camp Nou.
În vârstă de 32 de ani, Aguero își termină în vară contractul cu Manchester City și nu este interesat să și-l prelungească. Joan Laporta, noul președinte al Barcelonei, a speculat momentul și AS.com susține că a reușit să ajungă la un acord cu starul argentinian.

Aguero ar urma să semneze cu Barcelona până în 2023 și ar fi primit promisiunea că s-ar transforma ușor-ușor într-un secund al antrenorului principal. Atacantul de 32 de ani a fost încântat de perspective și și-ar fi dat acordul pentru acest transfer.
De fapt, Laporta speră într-o dublă lovitură odată cu această mutare. În primul rând, Aguero ar rezolva mare parte din problemele pe care FC Barcelona le are în atac, acolo unde a rămas un gol odată cu plecarea lui Suarez la Atletico Madrid.
În al doilea rând, Joan Laporta speră că venirea lui Kun Aguero l-ar convinge pe Lionel Messi să semneze un nou contract cu FC Barcelona. Colegi de cameră la naționala Argentinei, Aguero și Messi sunt prieteni foarte buni. În autobiografie, Aguero a scris despre Messi că îi este „ca un frate”.

Joan Laporta încearcă și a doua super lovitură

Transferul lui Kun Aguero nu înseamnă că FC Barcelona va renunța la intenția de a-l aduce pe Erling Haaland, noua senzație a fotbalului mondial. Laporta și-a făcut un obiectiv din a-l transfera pe atacantul Borussiei Dortmund și a calculat că toată operațiunea ar costa în jur de 100-110 milioane de euro, cu tot cu comisioane.
Transferul lui Haaland ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru FC Barcelona, în contextul în care atacantul norvegian este dorit cu insistență și de rivala Real Madrid.

Citește și:
Iaca ce face domn’ bremar. A promis demult asta, ce să zicem!
A cerut să fie lăsată să muncească, în condițiile în care, până acu’, a tot strâns!
Scandal-monstru între PSD și PNL în județul Iași. Primarul a ascuns documentele de excludere a unor adversari politici. Secretele unei combinații pe votul din Consiliul Local – FACSIMILE
Lista celor mai zgomotoase zone din Iași. Cartierele care au devenit un adevărat infern pentru locuitorii orașului. Ieșenii așteaptă șoseaua care îi poate scăpa de tot traficul din municipiu
EFECTUL DE MINIJUPĂ ÎN TIMP 
O mamă din Iași, acuzată că și-a schingiuit copiii înainte de Paște! S-a lăudat apropiaților că pleacă cu amantul în străinătate. „I-am lăsat doar trei săptămâni la ea și i-a măcelărit” – FOTO/VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL
Tinerii din Iași întorși din diaspora mai pot solicita fondurile europene de la AFIR. Termenul de depunere a cererilor a fost prelungit până la data de 5 iulie 2021
Lovitură de teatru la CFR Cluj! Edi Iordănescu i-a anunțat pe jucători că pleacă la vară de la echipă
„Tăticul țepei prin metoda Accidentul”, trimis în pușcărie! După ce s-a îmbogățit de pe urma bătrânilor ieșeni, nici pentru omor nu ar fi primit o pedeapsă atât de aspră! (Exclusiv)
Ce înseamnă să fii mort după dulciuri! Un tânăr din Iași a ajuns la pușcărie după ce a furat câteva tablete de ciocolată de la Profi! Incidentul s-a petrecut după ce ieșeanul a plecat de la o înmormântare! (Exclusiv)