Prima pagină » Economic Local » Primăria Iași caută firme pentru realizarea unui proiect ce valorează peste 3 milioane de lei. Procedura de licitație a fost lansată
Primăria Iași caută firme pentru realizarea unui proiect ce valorează peste 3 milioane de lei. Procedura de licitație a fost lansată

Primăria Iași caută firme pentru realizarea unui proiect ce valorează peste 3 milioane de lei. Procedura de licitație a fost lansată

22 feb. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Economic Local

Primăria Iași caută firme pentru realizarea lucrărilor ce au rămas de executat în cadrul proiectului „Oaza de verdeață din cartierul nostru”

Municipalitatea ieșeană a publicat, recent, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), procedura de licitație pentru continuarea lucrărilor privind proiectul „Oaza de verdeață din cartierul nostru”, un program comunitar de revitalizare a spațiilor publice abandonate sau degradate, de mici dimensiuni.

Primăria Iași caută firme pentru continuarea proiectului „Oaza de verdeață din cartierul nostru”

Valoarea contractului este de 3.108.675,54 lei, fără TVA, iar firmele interesate pot depune ofertele financiare până cel târziu la data de 11 martie 2024, ora 15:00. Procedura este una simplificată. Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, licitația este împărțită în două loturi. Primul se referă la executarea lucrărilor de arhitectură peisagistică a spațiilor verzi și are o valoare de 1.980.789,20 lei, fără TVA.

„Lucrări de construcții și amenajarea a 5 scuaruri în suprafață totală de 11.504,88 mp spații verzi nou create respectiv:  2.411,55 mp suprafață spatii verzi create – Scuar Dacia, – 2.267,43 mp suprafață spații verzi create – Scuar Egalității, – 3.844,6 mp suprafață spații verzi create – Scuar Bradului, – 1.471,7 mp suprafață spații verzi create – Scuar Romana, – 1.509,6 mp suprafață spații verzi create – Scuar Butnari”, se arată în documentele publicate pe SEAP.

În ceea ce privește cel de al doilea lot, acesta se referă la executarea lucrărilor de reparare a drumurilor și are o valoare de 1.127.886,34 lei, fără TVA.

„Reabilitarea a două străzi urbane, cu acces direct la terenurile degradate revitalizare, în suprafață de 5.112,76 mp: Strada Orientului – 1.032,78 mp Strada Romana – 4.079,98 mp”, mai este precizat în documentele procedurii de licitație.

Prin implementarea proiectului se urmărește revitalizarea terenurilor degradate din Iași

Potrivit informațiilor publicate pe SEAP, obiectivul principal al proiectului „Oaza de verdeață din cartierul nostru” este îmbunătățirea mediului urban din municipiul Iași prin realizarea unui proiect de revitalizare a 5 terenuri degradate, cu o suprafață cumulată mai mare de 10.000 de metri pătrați, care răspunde obiectivelor POR 214-2020.

„Revitalizarea a 5 terenuri degradate din Municipiul Iași, prin amenajarea de spații verzi (defrișarea vegetaței existente, modelarea terenului, plantarea cu plante perene/gazonarea suprafețelor, inclusiv arbori și arbuști), realizare alei pietonale, crearea de facilități pentru recreere pe terenurile amenajate, achiziționarea și montarea elementelor constructive de tipul foișoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, spații pentru întreținere/vestiare, scene, instalare WIFI în spațiile publice etc”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitații.

Primăria Iași caută firme pentru realizarea unui proiect ce valorează peste 3 milioane de lei. Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP.

Comentarii
  • Primarul panseluța

  • Să mă fout în găoazele voastre. Un primar fără pic de viziune, a făcut parcuri între blocuri fără niciun pic de umbră, cum naiba să stea copiii acolo la 40 de grade? Spală bani la greu pentru campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *