Economic Local

Primăria Mogoșești vrea să construiască o bază sportivă! Licitația a fost anulată pe ultima sută de metri

Publicat: 29 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primăria Mogoșești vrea să construiască o bază sportivă Licitația a fost anulată pe ultima sută de metri
Primăria Mogoșești vrea să construiască o bază sportivă

Primăria Mogoșești vrea să construiască o bază sportivă. La procedura de ieri nu s-au prezentat ofertanți. Urmează ca anunțul să fie reluat. Baza sportivă ar urma să fie construită în satul Budești. Proiectul este finanțat de Ministerul Agriculturii

Primăria Mogoșești vrea să construiască o bază sportivă. Licitația pentru proiectare și execuție a fost programată pentru ziua de ieri, 28.08.2020. Din lipsă de participanți, procedura a fost anulată, urmând să fie publicat un nou anunț de participare. Prevederea bugetară este de 827.284 lei, fără TVA, aproape 172.000 euro. Vestiarul va avea o suprafață de 168 metri pătrați, terenul de joc – 968 metri pătrați, parcare – 125 metri pătrați.

„Regimul de înălțime a clădirii cu destinația vestiare este parter. Fundațiile sunt realizate sub formă de fundații continue sub zidărie de cărămidă sub pereții structurali și posedă rigidizarea necesară pentru a prelua și transmite încărcăile structurii la teren. Structura de rezistență este realizată din cărămida GVP cu grosimea de 25 cm la exterior și interior. Planșeul de peste parter este realizat din beton armat, iar acoperișul tip terasă”, se arată în caietul de sarcini.

Proiectul este finanțat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Compania Națională de Investiții investește 1 milion de euro în baza sportivă din comuna Țibănești

Pe data de 26.08.2020, Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru înființarea unie baze sportive. Investiția are o valoare estimată de 1 milion de euro. La procedură s-au prezentat Asocierea Ag Steel Building&Cladding SRL – Loial Impex SRL – Moldproiect – ASD SRL, Asocierea Pol Orient SRL – Troia premiun Construct SRL – Aris Construct SRL, Asocierea optimal Project SRL – Expert Project Team SRL, Asocierea Casrep SRL – Sepris SRL și Asocierea Hentza Business SRL – Migifra SRL. Baza sportivă va fi formată dintr-un teren de fotbal, un teren multifuncțional și o clădire pentru vestiare cu regimul de înălțime P+1. Suprafața construită va avea 400 metri pătrați.

„Amplasamentul studiat are stabilitatea generală și locală asigurată în condițiile respectării recomandărilor din prezentul studiu. Având în vedere cotele ridicate ale amplasamentului, nu se poate vorbi de inundabilitate. Terenul de fundare are caracter mediu, fiind alcătuit dintr-un strat de argilă prăfoasă culoare galbenă, plastic vîrtoasă. Adâncimea minimă de fundare va fi de 1,10 m la nivelul terenului amenajat, și de 0,60 m de la nivelul pardoselii demisolului, în ipoteza realizării construcțiilor cu demisol”, se arată în caietul de sarcini.

În Comuna Țibănești se extinde canalizarea, lucrarea fiind de 1,2 milioane de euro

Și compania ApaVital investește în comuna Țibănești. Contractul de 1,2 milioane euro a fost câștigat de către societatea Casrep SRL, cu o ofertă financiară de 5,4 milioane lei, fără TVA. Perdanții licitației sunt Hidroterm SRL, General Instalații SRL, Asocierea Alsim Invest SRL – Geprocon SA, asocierea Euskadi SRL – Antrepriza Montaj Instalații SA, asocierea Lucimar SRL și Teleconstruct Company SRL, asocierea Vlanda Company SRL – CCFV Consulting 2000 SRL, asocierea Europartener SRL – Tehnoterm SRL. Conform proiectului, modernizarea vizează o rețea de 17,7 kilometri, din care 5,3 kilometri înseamnă conducte de aducțiune, iar 12,4 kilometri înseamnă conducte de distribuție. Totodată, vor fi montați hidranți de incendiu, iar branșamentele vor fi refăcute.

Adauga un comentariu