Cancan ultimă oră

Primele declarații ale Laurei Dincă, după despărțirea de Cristian Boureanu: „Asta este, se mai întâmplă”

Publicat: 02 aug. 2021
Cristian Boureanu și Laura Dincă
Cristian Boureanu și Laura Dincă

Cristian Boureanu și Laura Dincă au pus punct relației după șase ani de iubire. Cel care a făcut anunțul rupturii este chiar fostul politician.

După anunțul public, Laura Dincă a oferit și ea primele declarații despre acest subiect.

„Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea’, a declarat Laura Dincă pentru Playtech.

Potrivit spuselor fostului fotomodel, ruptura dintre ei s-a produs de ceva timp, însă au preferat să țină totul ascuns. Între cei doi exista o diferență de vârstă de 24 ani, însă asta nu a fost un obstacol în calea iubirii lor. Laura Dincă și Cristian Boureanu își doreau să-și întemeieze o familie și să se căsătorească.

‘După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat’, este anunțul făcut de Cristian Boureanu privind despărțirea de Laura Dincă. Cei doi erau logodiți și aveau nunta planificată de dinainte de perioada pandemiei.

Adauga un comentariu