Local

Primul ieșean trimis în judecată după omor în timpul unei partide de sex!

Publicat: 21 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primul ieșean trimis în judecată după omor în timpul unei partide de sex

Procurorii l-au trimis în judecată pe Dumitru Timuș, sub acuzația de omor. Conform anchetatorilor, bărbatul din municipiul Pașcani ar fi provocat moartea unei vecine de 55 de ani, pe care o chemase în locuința lui pentru a face sex

Un individ în vârstă de 51 de ani va fi nevoit să dea ochii cu magistrații, după ce a fost acuzat de comiterea unei crime extrem de bizare.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Dumitru Timuș, sub acuzația de omor.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

De la extaz, la agonie

În urmă cu câteva săptămâni, Curtea de Apel Iași a admis contestația formulată de procurori în cazul lui Timuș. Inițial, acesta fusese plasat sub control judiciar de Tribunalul Județean, dar Curtea de Apel a decis arestarea sa preventivă.

Individul din Pașcani fusese reținut după decesul unei femei de 55 de ani. Ulterior, anchetatorii au propus arestarea sa preventivă sub acuzația de omor.
Potrivit anchetatorilor, pe data de 25 februarie 2020, bărbatul din municipiul Pașcani a chemat-o pe femeie în locuința sa, pentru a întreține relații sexuale. Ambii ar fi consumat alcool, iar, la un moment dat, Dumitru Timuș, vecinul femeii, i-a propus acesteia să întrețină relații sexuale.

Anchetatorii au adăugat că, la un moment dat, femeia ar fi vrut să se satisfacă singură, folosind un tub de spray, pe care și l-ar fi introdus în vagin, dar Dumitru Timuș ar fi forțat tubul, provocându-i femeii leziuni interne extreme. În scurt timp, din vaginul femeii a început să curgă foarte mult sânge.

O turnură tragică

Oamenii legii au mai spus că, în jurul orei 21:00, bărbatul a sunat la numărul unic de urgențe 112. Un echipaj medical a ajuns la casa bărbatului și a încercat să o resusciteze pe femeie. Totul a fost, însă, în zadar. Hemoragia internă i-a adus femeii moartea aproape imediat. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.

„Inculpatul a chemat victima în locuința sa, din municipiul Pașcani, cu intenția de a întreține relații sexuale. În urma unor discuții, inculpatul a încercat să o determine pe victimă, o femeie, să întrețină relații intime. La un moment dat, inculpatul ar fi introdus un tub metalic în cavitatea vaginală a victimei, provocându-i acesteia un hemiperitoneu masiv”, a afirmat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Adauga un comentariu