Local

Primul semn că ne paște o criză fără precedent din cauza PNL-PSD! Marcel Boloș se plânge că nu mai sunt bani pentru salarii

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Primul semn că ne paște o criză fără precedent din cauza PNL-PSD Marcel Boloș se plânge că nu mai sunt bani pentru salarii
Ministrul Finanţelor Marcel Boloş vorbește despre majorările de salarii

Dacă vă imaginați că PSD-PNL conduc țara într-o direcție bună, atunci greșiți cu desăvârșire. Până și ciumă roșie și febra galbenă recunosc, prin vocea lui Marcel Boloș că ne paște o criză fără precedent. Ministrul Finanțelor a explicat faptul că nu mai sunt bani pentru achitarea majorării aplicate în an pre-electoral.

Asta în contextul în care deficitul bugetar este aproape cel mai mare din Uniunea Europeană, iar guvernanții au început să dea pomeni electorale în stânga și în dreapta fără niciun fundament.

Marcel Boloș anunță o criză fără precedent pentru că PSD-PNL nu mai au bani de salarii

Într-un context economic care devine din ce în ce mai dificil, în special pentru mediul privat care este sufocat de taxe și impozite, Marcel Cioloș pare că anunță un faliment răsunător. Vorbim despre faptul că ministrul de Finanțe s-a plâns colegilor că NU mai sunt bani pentru majorările salariale acordate în an pre-electoral.

” Nu s-a întâmplat niciodată ca Guvernul să nu achite datoriile, cheltuielile de personal și ceea ce înseamnă plată pensiilor. Întotdeauna ne-am respectat angajamentele, așa cum ele au fost asumate. Deci nici de această dată Guvernul nu va fi în situația în care să nu-și achite aceste datorii sau să nu plătească pensiile, chiar dacă discutăm despre cea de-a doua tranșă de recalculare a pensiilor. Am văzut tot felul de informații care circulă. Toți pensionarii să fie liniștiți că avem bugetată suma de 10 miliarde de lei pentru ceea ce înseamnă plasa pensiilor (…). Datoria publică este de 49,7%, față de media pe care o avem la nivelul Uniunii Europene de 78,5% din PIB. România este într-o situația confortabilă, dacă ne uităm la Italia. (…)”

Ceea ce ministrul omite să spună este că alte țări au împrumutat bani pentru a înveşti în școli, grădinițe, infrastructură sau producție. România a împrumutat bani, nu puțini, pentru a acoperi găurile create tot de ei. Deci aceste împrumuturi nu vor genera bani în viitor!

România are cea mai mare inflație din Uniunea Europeană

Pe de altă parte trebuie să mai precizăm faptul că România are cea mai mare inflație din Uniunea Europeană. Ce înseamnă asta pentru români? Cu bani mai mulți cumpără produse mai puține. Astfel, creșterile de salarii pe care ei tot le-au învârtit sunt praf în vânt pentru că oricum au fost creșteri sub inflația pe care țara o are.

Românii trebuie să înțeleagă faptul că Guvernul PSD-PNL fac creșteri din pix, creșteri care nu au absolut niciun fundament și vreo rezonanță. Ca un simplu exemplu trebuie să vă aduceți aminte faptul că în urmă cu câțiva ani, cu un salariu/pensie mai mic, vă puteați cumpăra mai multe produse. Asta înseamnă inflația uriașă, asta înseamnă proasta guvernare!

În acest context vine și premierul Marcel Ciolacu, cel care nu are nici măcar Bacalaureatul luat, să spună că el nu are ”emoții” referitor la banii pe care îi are Guvernul la dispoziție. Acest lucru spus din gura unei persoane ce a avut ca afaceri 1-2 magazine de covrigi nu are nicio valoare. Trebuie să înțelegem, odată pentru totdeauna, că România are nevoie de specialiști care să guverneze, care să facă planuri corecte și să scoată țara din falimentul care urmează. Din aceste considerente trebuie să votăm suveraniști, oameni buni în funcții publice.

Comentarii
  • Iata pentru ce vor CALAII dumneavoastra sa-i votati, ca sa mearga la JEFUIT si in organizatia satanista mUE : „UN MEMBRU AL PARLAMENTULUI EUROPEAN A FOST CENZURAT DUPA CE A INCEPUT SA O CRITICE PE URSULA VON DER LEYEN. Europarlamentarului german Christine Anderson i s-a redus vocea la tăcere după ce a expus corupția contractelor de vaccinare de tip „amical” ale Ursulei von der Leyen cu Pfizer. Microfonul lui Anderson a rămas deschis până în momentul în care a declarat că un „parlament care acoperă această corupție este la fel de corupt – și jefuiește…”. Apoi, microfonul este inchis. Un bărbat a strigat că vrea să audă ce are de spus Anderson, dar această cerere a fost respinsă. Iată cât de mult respectă Parlamentul European democrația. Democrația este moartă în Europa. În Malta, cei care o susțin pe Metsola strigă că candidata lor este cenzurată pentru că TVM nu acoperă toate știrile despre ea. Sperăm că TVM va acoperi această poveste despre cum, sub regimul Metsola, Parlamentul UE cenzurează vocile disidente. Christine Anderson este membră germană a Parlamentului European și este considerată astăzi una dintre cele mai curajoase persoane din Parlamentul UE pentru că a avut curajul de a pune la îndoială contractul de vaccinare pe care von der Leyen l-a semnat cu Pfizer prin spatele deputaților europeni. De partea sa, Christine Anderson a scris această postare, în care a explicat că a cerut o modificare pe termen scurt a ordinii de zi pentru a clarifica contractele de vaccinare dintre Comisia Europeană și Big Pharma. În postare, ea a scris: „Când exprim aceste trei cuvinte: Pfizer, Corupție și von der Leyen, Președintele Parlamentului îmi închide imediat microfonul!!! Acest lucru este urmat de un vot de 7 secunde în care toate celelalte partide resping propunerea mea. (am lăsat în mod deliberat procesul scandalos nedifuzat în videoclip), Imediat după aceea, Parlamentul se suspendă pentru pauză. Asta e tot. Dacă, într-un pseudoparlament, centralismul tehnocrat întrupează partide de tip bloc, cimentate care nu sunt interesate nici măcar să clarifice cele mai grave acuzații de corupție în valoare de două cifre de miliarde de euro împotriva propriei lor președinte al Comisiei, Ursula von der Leyen ( parchetul investighează deja), oare această construcție anti-cetățenească nu ar putea fi numită pe bună dreptate R/URSS? În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, cele mai bune salutări, A dumneavoastră, Christine Anderson, europarlamentar@AfDimEUParl”.” https://www.activenews.ro/stiri/Democratia-este-moarta.-Talpa-cenzurii-in-Parlamentul-European.-VIDEO-tradus-de-Ionel-Trandafir-189029

  • Pai pensiile speciale 1 miliard lei pe luna ,agentii guvernamentale fara interes national cu salarii de la 24 000 lei net in sus ,puzderia de neamuri si acoliti politici in aparatul guvernamental dublu decat este nrcesar astia taie iarba la pisici pe 24.000lei net luna . O puzderie de bugetari , cu salariii mari din administratia publica locala care stau la taclale si dorm in program ca nu au de munca. Taiati – le pe toate astea ! S – ar economisi minim 2 miliarde lei pe luna . Dar nu exista niciun interes din partea gorilelor de la guvernsre ei se gandesc dosr ce taxe noi si ce majorari de taxe sa mai scorneasca ca sa acopere gaurele in buget din banii celor cu salariu minim pe economie . Guvernantii sunt sacali si noi suntem prada sfasiata pe care ei si – o impart flamanzi. Sa scapam de ei de acedti psd – isti si pnl – isti

  • Ruda mea apropiată pensionat la 47 ani si 2 luni( fost judecator tribunal) a luat astea doua pensii aprilie/mai in 3 săptămâni….48 000 lei ( PATRUZECISIOPT MII LEI) = 9 600 EUROI……….Eu, 40 ani munca, studii medii , pensie aprilie/ mai ..4 414 lei = 808, 3 euro !!! ….De asta nu sant bani la buget !!!

  • Băi nesimțiților, ați făcut praf legea salarizării, la clientela politică dați salarii , salarii, parcă ar avea 10 burți de alimentat, iar la majoritatea le dați frimituri. Tăiați pensile speciale, ajutoarele sociale necuvenita și faceți o lege a salarizării unitare, nu ca acum , fiecare sef face salarile după bunul plac, pe ochi frumoși.

Adauga un comentariu