International

Prințul Harry consideră că viața alături de familia Regală a Marii Britanii este ca şi cum ai crește la o grădină zoologică

Publicat: 14 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prințul Harry consideră că viața alături de familia Regală a Marii Britanii este ca şi cum ai crește la o grădină zoologică
Prințul Harry susține că viața în cadrul Familiei Regale a fost asemănoare cu viața de la o grădină zoologică

Prințul Harry a declarat că a fost prins într-un ciclu de „durere și suferință” în familia regală britanică și a sugerat că este extrem de critic față de felul în care l-a crescut tatăl său, prințul Charles, într-un nou și lung interviu personal. Acesta a comparat viaţa lângă familia Regală a Marii Britanii ca o viaţă într-o grădină zoologică.

Ducele de Sussex vorbea cu actorul Dax Shepard, gazda podcastului „Armchair Expert”, într-un episod lansat joi. Discutând despre creșterea sa într-o familie regală, el a spus că vrea să întrerupă lanţul de durere şi suferinţa.

Prinţul Harry a criticat felul în care a fost crescut de Casa Regală a Marii Britanii

Prinţul Harry a explicat faptul că nu îşi doreşte să îşi crească copiii în aceleaşi condiţii pe care le-a avut el la Casa Regală a Marii Britanii. Prințul a afirmat că a vrut să rupă lanțul de durere și suferință la care a fost supus el sau tatăș lui:

„Nu vreau să arunc vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul său să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare”, a spus prințul Harry.

„Este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească – «Acest lucru mi s-a întâmplat mie dar mă voi asigura că nu ți se întâmplă și ție»”, a adăugat el, referindu-se la felul în care vrea să își educe copiii.

Prinţul Charles şi-a crescut copilul exact în felul în care a fost crescut el

În continuarea interviului, prinţul Harry a povestit despre faptul că şi-a dat seama, pe parcurs că tatăl său, prinţul Charles l-a crescut identic cum a fost crescut şi el:

El a mai spus că între vârsta de 20 și 30 de ani și-a dat seama că nu își dorește „job-ul” regal, luând în considerare și ce i s-a întâmplat mamei sale, dar că a trebuit să „zâmbească” și „să îndure” – „

Am văzut ce este în spatele cortinei, știu care este modelul, știu cum funcționează operațiunea și nu vreau să fac parte din ea. E o combinație între The Truman Show și a fi un animal în cușcă la zoo”.

Prințul Harry se află, alături de Meghan, în centrul mai multor scandaluri

Prințul Harry, alături de soția sa Meghan, se află in centrul a mai multor scandaluri după ce, în cursul anului 2021 au afirmat mai multe lucruri. Aceștia au acuzat de rasism Familia Regală a Marii Britanii. Dezvăluirile au fost făcute de Megan în cadrul unui interviu acordat lui Oprah. Meghan a afirmat că cineva din familia regală se întreba „cât de închisă la culoare ar putea fi” pielea bebelușului ei. A refuzat să spună cine, spunând că ar fi „prea stânjenitor pentru ei”. Harry, la rândul său, a mărturisit că la momentul respectiv a fost un pic șocat.

În altă ordine de idei, figurinele de ceară de la Madame Tussauds, care îi înfățișează pe Harry şi Meghan, au fost separate de cele ale familiei regale. Madame Tussauds, celebrul muzeu londonez al figurilor de ceară, a decis să mute exponatele înfăţişându-i pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan, din secţiunea dedicată membrilor casei de Windsor, în zona personalităţilor de la Hollywood, la un an după ce cuplul a renunţat la îndatoririle regale pentru a se muta la Los Angeles, informează Reuters.

Adauga un comentariu