Secretele istoriei

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la reţelele de socializare. Care este motivul

Publicat: 11 ian. 2021
Prinţul Harry şi Meghan Markle la plimbare zambind larg
Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la reţelele de socializare, după ce au decis să părăsească familia regală britanică și să se mute pe cont propriu.

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la reţelele de socializare, după ce au decis să părăsească familia regală britanică și să se mute pe cont propriu. Aceştia cauta să ducă o viaţă cât mai liniştită şi mai departe de ochii curioşilor.

Cuplu a decis să renunţe la orice cont precum Twitter sau Facebook.

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la reţelele de socializare

Prinţul Harry şi Meghan Markle au peste zece milioane de urmăritori pe Instagram şi cu toate acestea resping social media ca parte a noului lor „rol progresiv” în America. Potrivit unei surse apropiate cuplului cei doi nu plănuiesc să folosească social media pentru noua lor fundaţie Archewell şi este foarte puţin probabil să revină pe platformele de socializare.

Aceasta decizie vine după zile întregi de critici la adresa companiilor de social media pentru că i-a oferit o platformă președintelui Donald Trump, care a fost suspendat pe Twitter, Facebook și Instagram săptămâna trecută după ce a incitat mulțimea care a făcut pătruns în Capitoliu miercuri.

Ducele şi ducesa de Sussex ar fi luat această decizie şi fiind dezamăgit de „ura” cu care s-au confruntat în social media. Cei doi au încetat să mai folosească Instagram din aprilie 2020, când s-au retras din familia regală.

Principalul cont de socializare al lui Harry și Meghan a fost @sussexroyal pe Instagram, care are 10,4 milioane de adepți, dar nu are conținut nou din martie 2020.

Regina Elizabeth a II-a, prinţul Charles, prinţul Williams şi soţia acestuia Kate, precum şi alţi membri ai familiei regale britanice folosesc frecvent Instagram, Twitter şi Facebook pentru a-şi promova activităţile oficiale şi caritabile, potrivit news.ro.

În ce relaţie se afla acum Prinţul Harry şi Meghan Markle cu Familia Regală

Meghan Markle și Prințul Harry au o relație mult mai bună acum cu Familia Regală, în special cu Prințul William și Kate Middleton, cei patru având foarte multe probleme în trecut.

William și Harry au vorbit foarte des în ultima vreme, iar Meghan Markle și Prințul deja le-au trimis cadourile pentru sărbători Ducilor de Cambridge și micuților săi. „Nu mă îndoiesc că se vor apela pe video reciproc de Crăciun.”, a adăugat aceeași sursă.

Meghan Markle a pierdut sarcina cu cel de-al doilea copil

În luna iulie a anului trecut, Meghan Markle a pierdut sarcina cu cel de-al doilea copil. Ducesă a spus că s-a trezit, a hrănit câinii, a ordonat hainele și creioanele lui Archie, apoi „mi-am prins părul într-o coadă de cal și l-am luat pe fiul meu din pătuțul lui”.

Ajunsă să îi schimbe scutecul mezinului familiei, a simțit o durere puternică în stomac și a căzut pe podea, ținând la piept o viață, pe Archie, în timp ce pierdea o alta, pe cea din pântece.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins pe un pat de spital, ținându-l pe soțul meu de mână. I-am simțit palma și i-am sărutat încheieturile, ambele umede de lacrimi. Uitându-mă la pereții albi și reci, ochii mei străluceau. Am încercat să-mi imaginez cum ne-am vindeca, cum am putea trece vreodată peste asta”, potrivit dailymail.co.uk.

Archie Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și Prințului Harry s-a născut pe data de 6 mai 2019.

Meghan Markle a făcut publică această informație într-un articol pentru New York Times.

Adauga un comentariu