LIVE VIDEO – Prof. Adrian Severin, expert ONU şi OSCE, într-o analiză la cald pentru BZI LIVE despre rezultatele alegerilor din România şi Europa

10 iun. 2024, 15:00,
BZI.ro, în BZI LIVE

Marți, 11 iunie 2024, ora 13.00, este programată o nouă ediție BZI LIVE via Zoom alături de cunoscutul expert ONU și OSCE. Prof. univ. dr. Adrian Severin va discuta despre:

1. Analiza Alegerilor Locale și Europarlamentare din România! Ce urmează?

2. Analiza Rezultatelor din Europa! Cazul Franța, Belgia și Germania!

3. Ce urmează pentru Uniunea Europeană?

4. Cursa pentru Cotroceni!

5. Situația din Fâșia Gaza versus cea din Ucraina!

6. Cetățenii din Marea Britanie nu mai vor ca banii lor să meargă la război!

7. Care vor fi noile provocări geostrategice, geopolitice și militare ale lumii!

8. Cum vedeți cursa pentru Casa Albă!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Profesorul expert pe probleme OSCE și ONU nu e cumva fostul ministru de externe condamnat la 4 ani cu executare? Trimiteți-l la plimbare. Lasă-ne!

  • Expertul se pozează frecvent la ambasada hoției sovietice. Adrian Severin fiind și cel care a semnat hârtiile pentru cedarea oricăror pretenții teritoriale către CSI, aka Rassia lui dragă.
    Întâmplarea face că acele teritorii față de care nu mai putem avea pretenții din cauza lui Adrian Severin, sunt astăzi parte din Ucraina. Și prostovanul agent sovietic suferă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *