Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 17-23 august 2020. Vreme în schimbare anunțată de Administrația Națională de Meteorologie

Publicat: 17 aug. 2020
Palatul Culturii Iași

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 17-23 august 2020 va aduce fluctuații de temperatură, dar și precipitații și caniculă. Administrația Națională de Meteorologie a indicat valori maxime ce vor fluctua de la 25 grade Celsius și 34-35 grade Celsius în termometre. Mijlocul săptămânii poate aduce precipitații însoțite de descărcări electrice în județul Iași

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 17-23 august 2020 va aduce o serie de precipitații, dar și caniculă în județ. Administrația Națională de Meteorologie a indicat valori maxime ce vor fluctua de la 25 grade Celsius și 34-35 grade Celsius în termometre în județul Iași. Spre mijlocul săptămânii pot apărea precipitații însoțite de descărcări electrice în județul Iași.

Astăzi, 17 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 32 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Cerul va fi senin și spre seară, în timp ce vântul va sufla în continuare slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi redusă. Mâine, 18 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 33 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de reduse. Vremea se va menține frumoasă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab.

Prognoza meteo în Iași, conform meteorologilor ANM. Mijlocul săptămânii poate aduce precipitații

Miercuri, 19 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 32 grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni izolate, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de ridicate pe întreg parcursul zilei. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a arătat și faptul că joi, 20 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 25 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Se pot înregistra averse însoțite de furtuni cu fulgere. Șansele de precipitații se vor menține ridicate și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat. Temperatura aerului va crește ușor spre finalul săptămânii. Prognoza meteo în Iași va indica valori de peste 30 de grade Celsius spre finalul săptămânii.

Vreme frumoasă în zilele următoare. Iată prognoza meteo în Iași pentru weekend

Conform celor de la Administrația Națională de Meteorologie, vineri, 21 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 31 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ușor ridicată. Sâmbătă, 22 august 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 20 grade Celsius și o maximă de 33 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Duminică, 23 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 20 grade Celsius și o maximă de 34 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Duminică, 23 august 2020, în municipiul Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 20 grade Celsius și o maximă de 34 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Adauga un comentariu