Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 22-28 februarie 2021. ANM anunță temperaturi pozitive la final de iarnă

Publicat: 22 feb. 2021
Imagine de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Iași
ANM a emis prognoza meteo în Iași pentru săptămâna 22-28 februarie 2021, temperaturile la finalul iernii fiind pozitive

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru Iași. Prognoza este valabilă pentru perioada 22-28 februarie 2021. Conform meteorologilor, vremea în Iași va fi una destul de plăcută pentru finalul iernii calendaristice

Ieșenii vor avea parte la finalul lunii februarie 2021 de o serie de valori destul de ridicate în termometre. Finalul iernii calendaristice 2020-2021 va aduce valori destul de ridicate în termometre, chiar și de 14 grade Celsius. Conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în această perioadă vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. În plus, în aceste zile, cerul va fi mai mult însorit, ceea ce poate face ca ieșenii să iasă în număr mare la plimbare prin municipiu.

Prognoza meteo în Iași. Cum va fi vremea la începutul săptămânii?

Astăzi, 22 februarie 2021, vremea la Iași va fi în general frumoasă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi extrem de reduse. Vântul va continua să sufle slab și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne în continuare destul de reduse.

Marți, 23 februarie 2021, la Iași vremea va continua să fie frumoasă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute. Luna februarie 2021 a fost destul de capricioasă pentru ieșeni. Au fost perioade cu temperaturi pozitive, dar și zile cu vânt puternic și ninsori abundente.

Vremea în Iași de sărbătoarea Dragobetelor

Miercuri, 24 februarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Ziua de Dragobete va fi una plăcută, cu șanse scăzute de precipitații. Cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi în continuare destul de scăzute.
Joi, 25 februarie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute pe parcursul zilei. Spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.

Temperaturi pozitive la finalul săptămânii în municipiu

Temperaturile pozitive se vor menține ridicate și spre finalul săptămânii. Astfel, vineri, 26 februarie 2021, se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 14 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute în continuare.
Sâmbătă, 27 februarie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Paradoxal, săptămâna anterioară, vremea a fost ceva mai rece la Iași.

Duminică, 28 februarie 2021, vremea va fi ceva mai rece. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. În ultima zi de iarnă calendaristică, ieșenii vor avea parte și de o umiditate a aerului destul de ridicată.

Adauga un comentariu