Economic Local

Protecția Consumatorilor Iași, mesaj de avertizare: „Fiți atenți la calitatea și caracteristicile produselor alimentare”

Publicat: 09 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Protecția Consumatorilor Iași mesaj de avertizare Fiți atenți la calitatea și caracteristicile produselor alimentare
Produsele trebuie să fie comercializate de operatori economici autorizați

Având în vedere că în această săptămână se desfășoară la Iași Sărbătorea Sf. Cuvioase Paraschiva, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Iaşi recomandă ca la achiziționarea produselor alimentare să fiți atenți la calitatea și caracteristicile organoleptice ale acestora, respectiv aspect, miros, culoare.

Produsele trebuie să fie comercializate de operatori economici autorizați, prin afișarea la locul de comercializare a certificatului de înregistrare de la Registrul Comerțului, în spațiile special amenajate pentru comercianți de Primăria Iași.

În perioada 07.10-15.10 .2023 CJPC Iaşi va asigura permanență cu echipe de control care vor consilia și verifică respectarea prevederilor legale de către operatorii economici.

„Vă garantăm că Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor supraveghează permanent piața de produse și servicii și se asigură de respectarea drepturilor fundamentale ale consumatorilor. Pentru orice informație sau sesizare vă puteți adresa CJPC Iaşi la numărul de telefon 0219551 sau pe formularul online-Informare Rapidă pe site-ul ANPC”, a transmis CJPC Iași.

Adauga un comentariu