Local

PSD Iaşi este pe stop! Hemoragia plecării primarilor continuă! Încă doi edili au trecut de la social democraţi la PNL! Maricel Popa este disperat

Publicat: 13 aug. 2020
Încă doi edili au trecut de la social democraţi la PNL! Maricel Popa este disperat
Încă doi edili au trecut de la social democraţi la PNL! Maricel Popa este disperat

Ziua şi dezastrul pentru Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi. În prag de alegeri locale 2020, alţi primari social democraţi au decis să schimbe tabăra şi să treacă la PNL pentru a-şi putea derula în continuare proiectele pentru comunitate. Recent, Ionel Oneaga, primarul comunei Gropniţa, dar şi Gheorghe Hritcu, primarul comunei Scobinţi, au decis să treacă la PNL, nemulţumiţi de faptul că Maricel Popa nu i-a mai sprijinit şi i-a tratat cu indiferenţă. Decizia primarilor de a trece la PNL nu este nicio supriz`, având în vedere faptul că liderul PSD Iaşi nu a ajutat cu nimic comunităţile respective. Chiar dacă Popa se laudă că a făcut unele drumuri judeţene, realitatea din teren este cu totul altă, iar preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi pierde tot mai mult teren.

Lungă listă a primarilor PSD care nu mai vor să audă de Maricel Popa

Cei doi primari se înscriu în lista lungă a celor care au decis să schimbe tabără pentru a putea să-şi vadă de proiectele comunelor pe care le conduc. De exemplu, primarul comunei Costuleni, Mirica Dodan a decis să părăsească formaţiunea politică PSD şi să se alăture celor de la PNL.Decizia nu este una extrem de surprinzătoare dacă e să ţinem cont de faptul ca ineficienţa cu care administrează Maricel Popa judeţul şi Partidul Social Democrat este extrem de cunoscută ieşenilor. Şi primarii de la Tomeşti, Ungheni, Bârnova sau Dobrovăţ nu mai vor să audă de Maricel Popa şi au părăsit PSD. Iar lista este în continuare deschisă. Primarii importanţi din PSD nu mai accepta minciunile pe care viitorul fost şef al PSD le spune. Preşedintele PSD Iaşi a îngropat filiala ieşeana a partidului, iar asta se poate vedea şi în sondajele care sunt, probabil, cele mai mici din istoria PSD.

Dezastrul din municipiul Iaşi întreţinut de cuplul Maricel Popa-Cristian Stanciu

Colapsul din PSD a cuprins şi municipiul Iaşi. Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi, a decis să o sprijine la funcţia de primar al municipiului Iaşi pe deputatul Camelia Gavrilă. Deşi aceasta are circa 7 la sută în sondajele reale, Maricel Popa nu a mai ţinut cont de acest lucru. Sprijinit de Cristian Stanciu, pus şef de campanie la PSD, Popa a decis să defileze în campania electorală cu parlamentarul Camelia Gavrilă.

Practic, Maricel Popa a îngropat filiala PSD Iaşi înainte de alegerile locale 2020, desemnarea candidatului Camelia Gavrilă fiind exclusiv decizia tandemului Popa-Stanciu. Oare Marcel Ciolacu, liderul central al PSD, este conştient că preşedintele organizaţiei de la Iaşi, Maricel Popa, distruge încet, dar sigur filială? Ciolacu pare că pierde controlul în teritoriu, din moment ce numai în judeţul Iaşi primarii PSD îşi cauta sprijin la organizaţia PNL pentru a avea continuitate.

Comentarii
  • Hrițcu Gheorghe, cauți protecție, mutarea asta spune multe, deci plângerile penale depuse împotriva ta au fundament real.
    Și Dragnea nu a stat cuminte în banca lui și unde este acum?
    Pentru că ai furat de la bătrâni și de la persoane bolnave , tot vei ajunge la pușcărie!

Adauga un comentariu