Local

PSD Iași începe campania electorală! Candidații la alegerile locale vor prezenta panoul electoral de pe strada Anastasie Panu – FOTO/VIDEO

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii
PSD Iași începe campania electorală Candidații la alegerile locale vor prezenta panoul electoral de pe strada Anastasie Panu - FOTOVIDEO
SD Iași începe campania electorală! Candidații la alegerile locale vor prezenta panoul electoral de pe strada Anastasie Panu

Bogdan Cojocaru, Bogdan Balanișcu și echipa PSD Iași dau startul campaniei electorale. Social-democrații ieșeni au ales un panou de afișaj electoral dintr-o zonă sugestivă pentru municipiul și județul Iași: strada Anastasie Panu spre Palatul de justiție.

„Îi salutăm și pe ieșeni și vrem să transmitem un mesaj foarte simplu și foarte clar. Am toată convingerea din postura de candidat pentru ceea ce înseamnă poziția de primar al municipiului Iași, alături de colegii mei care sunt pe lista de candidați pentru Consiliul Local că începând cu 9 iunie, după ce vom câștiga Primăria Municipiului Iași, vom transforma orașul nostru din orașul machetelor, în orașul proiectelor. Până acum, Partidul Social Democrat a demonstrat ceea ce a putut să facă de la nivel guvernamental, sunt proiectele de care a spus colegul meu Bogdan Cojocaru, candidatul la președinția Consiliului Județean și ne dorim să facem același lucru și pentru municipiul Iași. Cred că fiecare dintre noi, dintre ieșeni, suntem sătui de machete, suntem sătui de promisiuni, de 9 ani de zile, vedem aceleași lucruri reluate și reluate de către primarul dublu inculpat Mihai Chirica de la PNL. Este timpul pentru acțiune, este timpul pentru fapte și este timpul pentru proiecte și pentru finanțări pe care să le aducem în orașul nostru. Sunt aceste oportunități pe care noi știm să le fructificăm pentru ieșeni. Și mai am încă un mesaj foarte scurt, nu întâmplător am ales această locație pentru că o să vă arăt ce o să se întâmple în următorii 4 ani. Partidul Social Democrat va fi la conducerea primăriei, împreună cu ieșeni și pentru ieșeni, iar primarul dublu inculpat Mihai Chirica de la PNL, alături de Costel Alexe, la fel și el inculpat în două dosare penale, vor petrece timpul în Palatul Justiției. Vă mulțumim, Doamne ajută și stimați ieșeni, vă așteptăm la vot, să schimbăm orașul nostru în bine și să deblocăm marile proiecte pentru orașul nostru”, a declarat Bogdan Radu Balanișcu, candidat PSD pentru Primăria Iași.

„Dăm startul campaniei pentru alegerile locale și pentru alegerile parlamentare alături de o parte din echipa consilierilor locali, echipa consilierilor județeni, parlamentarii, colegii noștri. Suntem împreună Bogdan Cojocaru, Bogdan Balanișcu, candidatul la Consiliul Județean și la Primăria Municipiului Iași, dorim să transmitem pe această cale un gând bun către toți cetățenii din municipiul Iași, dar și din întreg județul Iași la început de campanie și avem o singură promisiune, că vom repune Iașul pe primul loc, din punct de vedere al investițiilor și nu din punct de vedere al dosarelor penale. Iașul ca municipiu, dar și județul, în cele două entități, au nevoie de oameni implicați, de oameni onești, de oameni corecți, care au demonstrat în momentul în care au ocupat diverse poziții publice că pot reprezenta cu cinste județul nostru, indiferent de poziția propusă la momentul respectiv, indifierent că vorbim de prefect, indiferent că vorbim de parlamentar sau de poziția de ministru al Comunicațiilor, Bogdan Cojocaru a fost un om integru și asta își propune să fie în continuare, alături de echipa pe care o coordonează la nivelul județului Iași și să aducem investițiile necesare pentru dezvoltarea județului nostru și să recuperăm cei 4 ani de zile pierduți din cauza unei conduceri PNL la nivelul județului nostru, dezastruoasă din acest punct de vedere. Singurele investuții pe care le avem astăzi în desfășurare la nivelul județului nostru sunt investițiile venite de la nivel guvernamental și vorbim aici despre cele două proiecte importante, Autostrada A7 și Spitalul Regional de Urgență. În ultimii 2 ani și 4 luni, alături de reprezentanții societății civile și de ministrul Transporturilor, domnul Grindeanu, am făcut toate eforturile astfel încât ca și al treilea proiect important, Autostrada A8 să facă pași importanți. Ne dorim în continuare ca așa cum și Spitalul Regional de Urgență să parcurgă pașii sau etapele pe care le au de parcurs în următoarea perioadă și A8 să devină realitate, în sensul de a ajunge în zona de proiectare și de execuție”, a declarat Bogdan Cojocaru, candidat pentru funcția de președinte la Consiliul Județean Iași.

Lista completă a candidaților PSD la alegerile locale din Iași

Pe data de 30 aprilie 2024, Biroul Electoral de Circumscripție Municipală numărul 1 Iași a admis lista candidaților pentru funcția de consilier local, propusă de Partidul Social Democrat.

Pe lista admisă, PSD are 34 de propuneri pentru ocuparea funcției de consilier local. Printre acestea se numără Bogdan Balanișcu, candidat la Primăria Iași, urmat de Magdalena Roxana Necula, Tudor Bogdan Crucianu, Mihai Liviu Gavril, Florin Rașcu, Costel Marian Dalban, Octavian Dragoș Matei, Ioana Diana Hliboceanu, Elena Cristina Mitrofan, Laura Nadia Bercea, Ana Petronela Crețu, Constantin Cirpain Vizitiu, Mihai Cristian Andrieș, Lorin Cedric Hodoreanu, Iustina Tîrziu, Gerd Franc, Avetis Cassian Stepanianț, Gabriel Amironesei, Cătălin Ailiesei, Diana Amalia Lipșa, Constantin Codrin Huma, Cristian Mihăilescu, Alin Ungureanu, Vlad Crăciun, Maria Părău, Aurel Butnaciuc, Mihai Minghel, Smaranda Hobincă, Mihaela Mahu, Ciprian Florin Dascălu, Ioan Roșca, Abdallah Joumah, Vasile Lăcătuș și Dragoș Petru Ticu.

Lista consilierilor județeni PSD este deschisă de Bogdan Cojocaru, candidat pentru președinte CJ, urmat de ⁠Cristian Stanciu, ⁠Genoveva Farcaș, ⁠Cosmin Coman, Mihaela ⁠Ivancea,⁠ Mircea Manolache, ⁠Ștefan Florea, ⁠Sergiu Enea, ⁠Cătălin Catur, ⁠Eduard Ferariu, ⁠Ionuț Vatamanu, ⁠Mihai Dediu, ⁠Gheorghe Baltag, ⁠Costel Pântea, Dumitru ⁠Frumoasa, ⁠Florin Boca, ⁠Florin Onofrei, ⁠Sebastian Tătaru și ⁠Ovidiu Laicu.

Comentarii
  • Sondajele pe municipiul Iași la intrarea în campanie îl dă pe candidatul PSD pe locul 4 cu 16% după Chirica, Bodea, Chichirău .
    Un asemenea candidat slab nu a fost la PSD IAȘI niciodată.
    Nu va ajunge sub nici o forma la 20% , trage partidul în jos , periclitează câștigarea alegerilor la nivel județean.
    Cine l-a propus și susținut pe Balaniscu trebuie să-și asume eșecul. Să fii sub partid cu peste 10 procente este o catastrofă. Ori este blat la nivel central și Iașul a fost iarăși cedat de PSD , ori cei care au făcut sondaje la PSD au denaturat rezultatele păcălind centrul, ori Balaniscu e susținut de servicii și imobiliari ca mână moartă pentru a facilita actualului primar câștigarea fără emoții a unui nou mandat.
    Așteptăm desfășurarea campaniei, rezultatele alegerilor și apoi vom reanaliza.

  • La PSD sunt numai râși pe listă. Cine este Rascu, Necula, Mitrofan, Cretu etc ? Unde sunt oameni cu experiență, profesori univ, manageri, directori, avocați ??? Nu mai spun de candidatul PSD la primărie un NO NAME care face figurație, nu știe decât să îl atace pe Chirica. Așa vreți voi să primiți voturile ieșenilor? Sunteți jalnici!

  • Si Gavril ala, care ii curg mucii ca lumanarile si se imbraca de zici ca-i Axinte de la Vacanta Mare! Cam asta e increderea in ieseni…lasa ca sunt prosti care-i voteaza!

  • Io fi descoperit țățățeanul ciordac care e jignit dacă îi spui că e șoldovean că ăștia să facă partea din șleata găuri covrigarului de buzău a mai fost o jigodie pe la giudeț care a ciordit ceva lovele cu mascarada containerului plin cu coviduri care ruginește pe șesul lețicaniului unde trebe internași toți țățățeni covrigarului marionetă a sufrageriei și a marionetei eșuate de căcăceni–ha ha ha ciuciu îîî voturi prin gaura covrigului

  • Nea Prefectu pune-o pe madam ,, U ” sa faca platile catre si pentru oamenii ce muncesc inca din aprilie in bec-uri, ca ea nu are nici o apasare in acest sens si da vina pe altii si ca nu sunt banii necesari alocati nici acum. Pai ce vina au oamenii aia, sa gaseasca solutii pentru ca oamenii aia din bec-uri trebuie sa manace si ei si nu au alte sponsorizari de nicaieri. Implicate si rezolva deblocarea platilor catre oameni, daca mai ai ceva putere in prefectura si mai poti face asta.

  • Cine răspunde la PSD pentru susținerea acestui Bulaniscu care în toate sondajele ( USR, PNL, AUR, Forța Dreptei ) este cu scor rușinos pentru PSD un procent dintr-o cifră și culmea PSD era la municipiu în martie la 24 % iar acum cu Bulaniscu candidat a ajuns la 16% (!!!!) E o tragedie în familia social democrată și. cine trebuie să deconteze, org mun PSD e praf, e un balast care scoate practic PSD din lupta pentru CJ !

Adauga un comentariu