Titlurile zilei

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi, acuzat că a condus cu alcoolemie! Individul, trimis în judecată de procurorii ieșeni – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 29 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pseudojurnalistul Gabriel Gachi acuzat că a condus cu alcoolemie Individul trimis în judecată de procurorii ieșeni - GALERIE FOTO  VIDEO Exclusiv
Gabriel Gachi va fi nevoit să dea explicații în instanță, fiind acuzat de procurori de conducerea unui vechiul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi este acuzat că a șofat cu alcoolemie! Astfel, individul care deține o fițuică online a fost trimis în judecată de procurorii ieșeni după ce a urcat băut la volan. Acum, Gabriel Gachi va fi nevoit să dea explicații în fața magistraților din cadrul Judecătoriei Iași

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi, cel care deține o fițuică online, este acuzat că a șofat cu alcoolemie! Astfel, individul care deține fițuica online ReporterIS a fost trimis în judecată de procurorii ieșeni după ce a urcat băut la volan.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal ce îl privește pe Gabriel Dumitru Gachi. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus anchetatorii, dar și pseudojurnalistul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat cazul lui Gabriel Dumitru Gachi și incidentul în care a fost implicat.

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi, acuzat că a condus cu alcoolemie

Astfel, pseudojurnalistul Gabriel Dumitru Gachi a fost trimis în judecată prin rechizitoriul din data de 21 ianuarie 2021. Individul în vârstă de 48 de ani este acuzat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași de comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Pe data de 15 aprilie 2021, în jurul orei 20:23, inculpatul a condus autovehiculul marca Ford pe bulevardul Anastasie Panu, din municipiul Iaşi, dinspre Podu Roş către strada Elena Doamna, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, s-a stabilit că, la ora 20:47, inculpatul avea o alcoolemie de 1,31 grame / litru alcool pur în sânge, iar, la ora 21:47, acesta avea o alcoolemie de 1,04 grame / litru alcool pur în sânge. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situaţie, nu poate înfrânge prezumţia de nevinovăţie”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Gabriel Gachi nu este la prima abatere

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi nu este la prima abatere. În trecut, reporterii cotidianului BZI au prezentat un incident care a avut loc pe data de 14 ianuarie 2017, în jurul orei 12:00. Atunci, maşina lui Gabriel Gachi, un Ford, bloca o cale de acces de pe esplanada Oancea. Un echipaj de la Serviciul Rutier al Poliţiei Locale, care patrula prin zonă, i-a făcut semn să elibereze calea de acces, dar, în loc să se conformeze, Gachi a preferat să vocifereze la adresa oamenilor legii.

În loc să plece capul în fata poliţiştilor după ce a fost prins în ofsaid, Gachi, cel care dă lecţii în fiţuica lui online despre respectarea legii şi moralitate, a făcut un show.

Reporterii cotidianului BZI au încercat ieri să-l contacteze telefonic pe Gabriel Gachi, însă acesta avea telefonul închis. Acum, pseudojurnalistul Gabriel Gachi este acuzat că a șofat cu alcoolemie, el fiind trimis în judecată de procurorii ieșeni.

Adauga un comentariu