Cancan

Radu Banciu se întorcea acasă, de la serviciu, când a fost oprit de Poliţie! A primit amendă 10.000 de lei

Publicat: 28 apr. 2020
radu banciu prezentator b1tv
radu banciu amendat de politie

Radu Banciu, realizatorul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de pe B1TV, a fost amendat de polițiști cu o impresionantă sumă. Mai mult, el spune că i s-a comunicat o anumită sumă a amenzii, dar s-a trezit cu una de cinci ori mai mare.

Cu 10.000 de lei a fost amendat Radu Banciu, după ce a fost oprit de polițiști pe 8 aprilie, în timp ce se întorcea acasă de la serviciu. Celebrul realizator a povestit că a ridicat de la Poştă înştiinţarea unei amenzi surpriză, deşi poliţistul îi spuse că îl va sancționa cu 2.000 de lei.

Radu Banciu a fost oprit de Poliţie pe 8 aprilie, la ora 22.55, la zece minute după ce şi-a încheiat emsiunea. El se afla în maşina postului de televiziune şi se îndrepta spre casă, iar agentul l-a amendat pentru că nu avea la el adeverinţă de la serviciu care să ateste acest lucru şi nici legitimaţie de serviciu. Avea în schimb declaraţia pe propria răspundere, în care era bifat punctul că se deplasează în interes profesional, însă poliţiştii nu au luat în considerare acest lucru, scrie rtv.net.

Radu Banciu, amendat de Poliție: ”Ați mierlit-o!”

Mai mult, formularul de amendă nu a fost completat în faţa sa. „Procesul verbal a fost completat în lipsă, din motive de securitate sanitară”, se arată în formularul de amendă. „Mi-a dat de m-a julit”, a spus Radu Banciu. El a menționat că va contesta amenda primită.

În întreaga emisiune de luni, Banciu a adus o critică la adresa autorităţilor și a modului în care statul îşi tratează cetăţenii în perioada stării de urgenţă. „Trebuia să ne-o spună de la început: aţi mierlit-o! Dacă nu muriţi de COVID, vă omorâm noi, băi, nenorociţilor (…) Nici în Turkmenistan nu se întâmplă aşa ceva, să te amendeze când te întorci de la serviciu”, a mai spus Banciu.

Comentarii
  • Radule,daca citești asta,ai toată susținerea mea.Cu toate că ești un jurnalist de nota6,5-7 ești cel mai bun.Pentu ceilalți nu mă pronunț. P.S.Ciutacii, Ciuvicii și alte ciuvee de la latrine i-am exclus din acest clasament.Nu merită atenție.

Adauga un comentariu