National

Radu Preda solicită Guvernului Orban măsuri urgente pentru părinți: „Trebuie luate acum!“

Publicat: 29 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Radu Preda solicită Guvernului Orban măsuri urgente pentru părinți Trebuie luate acum

Liderul senatorilor PSD, Radu Preda, solicită Guvernului Orban „măsuri urgente pentru părinți” în contextul în care Klaus Iohannis a anunțat că școlile nu se vor redeschide după 15 mai.

„Guvern PNL, iar mimezi munca?! Deși Guvernul anunță relaxarea măsurilor după 15 mai, școlile vor rămâne închise pentru întreg semestrul. Ce nu a luat în calcul Guvernul lui Orban e faptul că, odată cu încheierea stării de urgență, se încheie și perioada în care se acordă compensații părinților care rămân acasă pentru a-i supraveghea pe copiii minori. Și atunci vă întreb, ce vor face acești părinți în continuare?! De metodele ajutătoare, folosite până acum, cum ar fi de exemplu after school-ul, evident nu poate fi vorba, iar lăsați în grija bunicilor nu reprezintă nici aceasta o soluție, pentru că ei acum trebuie protejați, nu expuși!

Așadar, ce soluții oferă PNL-ul?!

Trebuie luate MĂSURI URGENTE și trebuie luate acum, iar dacă Guvernul PNL nu va întreprinde nici o acțiune în acest sens și nu va ține cont de această problemă stringentă, PSD va lua măsuri rapide pentru adoptarea unui act normativ în Parlament, act care să reglementeze acest aspect și care să permită părinților să rămână acasă pentru a-și putea supraveghea copiii până la redeschiderea unităților de învățământ”, scrie Radu Preda pe Facebook.

Adauga un comentariu