Cancan

Radu Ștefan Bănică, surprins cu o tânără misterioasă. Ea e cea care îi aduce zâmbetul pe buze

Publicat: 22 iun. 2021
Radu Ștefan Bănică tânără misterioasă
Radu Ștefan Bănică a noștenit nu doar talentul artistic al tatălui său ci și frumusețea acestuia

De curând, Radu Ștefan Bănică a fost surprins alături de o tânără misterioasă, fiind astfel confirmate zvonurile că ar fi iubita lui. Astfel, chiar dacă nu mai era niciun secret că Radu i-a moștenit din plin talentul artistic al tatălui său, se pare că acesta este și un veritabil Don Juan. Mai mult, chiar dacă el s-a îndreptat către actorie, se pare că la fel de mult îi place și muzica.

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Bănică Jr din relația cu Camelia Constantinescu, îi calcă pe urme tatălui său. Tânărul și-a ales deja cariera, fiind student la UNATC, secția actorie, totodată este și pasionat de muzică. Dovadă stau videoclipurile în care tânărul a apărut alături de tatăl său, concluzia fiind că băiatul are o voce frumoasă.

Și talentat, și frumos

Și totuși, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr face furori nu doar datorită talentului său, ci și a aspectului fizic. La doar 18 ani, acesta se bucură deja de mare succes și este asaltat de fane. Ba chiar, anul trecut, când a devenit student la Actorie, tatăl său a ținut să spună tuturor cât este de mândru de el.

Cert este că fiul lui Bănică Jr este de o frumusețe aparte, iar acum de când este un bărbat în toată firea, fetele roiesc în jurul lui ca albinele după miere. Radu Ștefan Bănică a moștenit trăsăturile de la tatăl său, care a fost și încă este unul dintre cei mai frumoși și curtați bărbați din România. Fiul său, Radu, se pare că nu a moștenit doar frumusețea, ci și talentul lui Ștefan Bănică Junior.

Radu Ștefan Bănică, suprins alături de o tânără misterioasă

Recent, fiul lui Ștefan Bănică Junior a fost suprins de o echipă de paparazzi în preajma unei tinere domnișoare. Aceasta pare să-l binedispună pe Radu, deoarece tot timpul petrecut cu ea, el a stat cu zâmbetul pe buze. Astfel, par să se confirme unele zvonuri mai vechi cu privire la faptul că Radu Ștefan Bănică are iubită.

Cei doi se aflau în Capitală, în fața unui fost restaurant și se pare că îl așteptau pe alt domn să discute cu el. După câteva minute bune de discuții, Radu Ștefan Bănică și domnișoara misterioasă l-au urmat în mașina lui și au plecat. Din fotografii se pare că cei doi ar fi mai mult decât prieteni. Însă, fiul lui Ștefan Bănică Junior preferă să îți țină iubitele cât se poate de ascunse, drept pentru care nu prea face declarații pe marginea acestui subiect.

Radu Ștefan Bănică îi calcă pe urme tatălui său

Radu Ștefan Bănică este foarte mândru de tatăl său, persoana de la care a moștenit talentul nemărginit. Acesta a afirmat în trecut că este mândru să poarte acest nume și de fiecare dată când îl vede pe tatăl său pe scenă îl trec fiorii fiindcă este un moment foarte emoționant pentru el.

„Nu m-a deranjat și nici n-o să mă deranjeze vreodată. E o mândrie și o responsabilitate să port acest nume. Îmi amintesc când am fost pentru prima oară pe scena Sălii Palatului, în 2012, alături de tatăl meu, la concertul său de Crăciun. Nu am conștientizat emoțiile până nu m-am văzut față în față cu publicul. Primul instinct a fost să plâng, dar mi-am revenit imediat, știind că am de dus un lucru la capăt”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Adauga un comentariu