Actualitate

Raluca Moianu, mândră de fiica sa și de relația pe care o au. Ce carieră vrea să urmeze Mara

Publicat: 24 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Moianu mândră de fiica sa și de relația pe care o au. Ce carieră vrea să urmeze Mara
Mara, fiica Ralucăi Moianu, vrea să studieze Dreptul la Universitatea din București

Fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă”, Raluca Moianu, își crește singură fiica, după ce soțul ei a murit în urmă cu 4 ani. Mara Ilinca Ancuța a hotărât deja ce facultate vrea să urmeze și nu are legătură cu profesiile părinților. Dincolo de toate acestea, Raluca Moianu se consideră o mamă cool și este mândră de Mara.

Raluca Moianu, vocea caldă de la Radio Gold FM, este foarte mândră de relația pe care o are cu fata ei adolescentă, Mara. Aceasta a decis deja ce își dorește să studieze, însă nu va călca pe urmele părinților ei. Iar pentru facultatea la care vrea să se înscrie, Mara s-a pus cu burta pe carte, deoarece vrea să intre la buget.

Raluca Moianu, mândră de fiica sa

Raluca Moianu își crește singură fiica de mai bine de 4 ani, după ce soțul acesteia a pierdut lupta cu cancerul. Din păcate, comentatorul de snooker de la EuroSport s-a stins din viață la doar 50 de ani. În urma sa, acesta a lăsat o imensă durere, dar și o minunată fiică, pe Mara Ilinca.

Fosta prezentatoare de la TVR se consideră o mamă cool și spune că între ea și Mara există o tradiție de ani buni. În fiecare duminică cele două ies împreună la cafea. Cu toate acestea, Raluca Moianu este de părere că parentingul nu este un lucru deloc ușor.

„Îmi vine să cred că a crescut pentru că am trăit fiecare minut lângă ea și preadolescența nu a fost ușoară, a fost complicată. Asta pentru că eu sunt o mămică dintre acelea care întâi respir și după aceea vorbesc. Glumesc. Mă înțeleg foarte bine cu ea.

Mulțumesc lui Dumnezeu am o relație cu fiica mea și o sprijin în tot ceea ce își dorește ea, îi respect deciziile, îi las dreptul să aleagă și întotdeauna i-am explicat ce mi se pare mie că nu este așa cum cred că ar trebui să fie… Parentingul nu este un lucru ușor. Trebuie să te și adaptezi. Trebuie să îți înțelegi copilul”, a mărturisit Raluca Moianu celor de la Ego.

Fiica Ralucăi Moianu vrea să dea la Drept

Mara Ilinca Ancuța va împlini în curând 18 ani. Adolescenta a moștenit frumusețea ambilor săi părinți, dar și pasiunea pentru medicină de la regretatul ei tată, care a fost și medic stomatolog. Cu toate acestea, Mara nu își dorește să calce pe urmele părinților, ci va opta pentru o carieră juridică.

Fiica Ralucăi Moianu nu intenționează să plece la studii în străinătate și învață pentru a intra la Facultatea de Drept a Universității bucureștene, pe unul dintre locurile pentru care nu se plătește taxă.

„Nu vrea să plece. Eu sunt foarte fericită, dar sigur că, dacă ar fi vrut să plece, eu aș fi făcut orice efort ca ea să plece. Eu o susțin în tot ce își dorește. Până la urmă eu nu trăiesc viața ei, sunt alegerile ei și eu trebuie doar să-i fiu alături, să o sprijin, nu am de ce să mă amestec într-un fel. Fiica mea nu este mondenă, nu vrea să apară. Vrea să facă Drept.

Deocamdată învață de rupe și sper să intre la «buget», așa visez eu. Acum să vedem. Important e să fim sănătoși, să fie pace, să fie liniște, să avem numai evenimente frumoase și să ne bucurăm unii de alții”, a mai povestit Raluca Moianu.

Adauga un comentariu