Actualitate

Ramona Olaru, înlocuită la Neatza! Ce se va întâmpla cu celebra asistentă TV

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Ramona Olaru înlocuită la Neatza Ce se va întâmpla cu celebra asistentă TV
Ramona Olaru va fi înlocuită la Neatza cu Diana Munteanu

Ramona Olaru va fi înlocuită la Neatza cu Diana Munteanu. Pe lângă show-ul unde apare alături de Dani Oțil și Răzvan Simion, blondina este și gazda matinalul de weekend de la Antena 1, însă va absente pentru o perioadă de timp, deoarece va lua parte la o altă emisiune din trust. Este vorba despre show-ul „Splash! Vedete la apă”, care a debutat în 2013.

Ramona Olaru, înlocuită la Neatza!

Asistenta TV Ramona Olaru va începe filmările pentru show-ul „Splash! Vedete la apă”, care a debutat în 2013. A avut, deopotrivă, succes în 2014 și 2015, după care proiectul a fost sistat, fiind reluat în 2021. S-a făcut și în 2022, iar acum s-au început filmările pentru un nou sezon.

Filmările au loc până târziu în noapte, iar Ramona nu se va putea prezenta la prima oră a dimineții pentru a fi alături de echipa de la „Neatza, așadar a fost înlocuită temporar. După ce filmările pentru „Splash” vor ajunge la final, Ramona va reveni alături de colegii săi Răzvan Simion și Dani Oțil.

Proiectul nu se va mai desfășura la Bacău, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Antrenamentele și competiția vor avea loc în București, o schimbare apreciată atât de Ramona Olaru, cât și de concurenți, care nu vor mai fi nevoiți să călătorească în alt oraș.

Ramona Olaru, care s-a despărțit de Cătălin Cazacu, se află de multă vreme în echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Datorită umorului său și a replicilor iscusite a reușit să câștige simpatia publicului.

Ramona Olaru va fi cea care îi încurajează pe concurenți înainte de sărituri, ca și până acum. Pentru prima dată în istoria show-ului de la Antena 1, locația de filmare nu va mai fi la Bacău, atât antrenamentele, cât și competiția propriu-zisă se vor desfășura la București, potrivit Cancan.ro.

Pe lângă Diana Munteanu, în probe se află și Oana Matache, pentru înlocuirea temporară a Ramonei Olaru. Îndată ce filmările emisiunii se vor încheia, blondina va reveni la matinal.

Ramona Olaru a refuzat să participe la Asia Express

Ramona Olaru s-a numărat printre celebritățile care au fost dorite de producătorii America / Asia Express. Asistenta de televiziune nu a dorit să accepte provocarea, însă a avut un motiv important.

Blonda, ca de fiecare dată, a fost transparentă când a venit vorba despre refuzul neașteptat. Recent, vedeta de televiziune a mărturisit că Asia sau America Express i-ar fi oferit o experiență care nu îi este deloc străină.

Ramona Olaru spune că pentru ea nu mai reprezintă deja o provocare să facă parte dintr-o competiție în care s-ar fi confruntat cu multe lipsuri.

„Nu vreau să mă duc în Asia sau, după caz, America Express, pentru că sunt crescută la fermă fără toate neajunsurile, fără mâncare, fără dormit, fără apă caldă, fără căldură, fără toate cele. Deci pentru mine nu ar mai fi o provocare. Nu mi se pare că mă duc în ceva: uau, ce fac eu aici? Ar fi așa: ok, așa și? Plus de asta nici nu am o persoană de bază cu care măcar să mă duc să fac caterincă, să fac un show extraordinar”, a spus Ramona Olaru, care va fi înlocuită la Neatza.

Comentarii
Adauga un comentariu