Cancan

Ramona și Monica Gabor, afacere cu parfumuri în Dubai. Cu cât se vând acestea

Publicat: 18 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona și Monica Gabor afacere cu parfumuri în Dubai. Cu cât se vând acestea
De ani buni, Ramona Gabor locuiește în Dubai, acolo unde are grijă și de afacerile sale

Ramona și Monica Gabor, petrec mai mult timp acum și au timp să se ocupe și de afacerea cu parfumuri din Dubai au surorii mai mici. Dacă despre fosta doamnă Columbeanu se spunea că este mama perfectă, Ramona este afacerista familiei. Și aceasta deoarece, pe lângă faptul că se specializare în diamante, ea și-a lansat și propria gamă de parfumuri.

Ramona, fiind un spirit întreprinzător, a demarat o afacere cu parfumuri în Dubai, în noiembrie anul trecut. Din câte se pare, aceasta îi merge de minune. Produsele brandului lansat de aceasta au esenţe speciale de lux, unisex, cu note de grapefruit, lavandă, artemisa. Inițial, aceasta s-a ocupat de vânzarea online a parfumurilor pe pagina de Instagram. Astfel, ea spunea la începutul anului că are cel puțin 10 comenzi pe zi.

Ramona și Monica Gabor, promovare de parfumuri în Dubai

În urmă cu aproape un an, Ramona Gabor a scos pe piață o gamă de parfumuri arăbești cu diferite arome. Astfel, sora cea mica a celebrei Monica Gabor a intrat în lumea afacerilor și se pare că se bucură din plin de succes. Pe site-ul parfumeriei, Ramona are afișate 10 modele de parfumuri, fiecare la 100 de ml, care se vând cu aproximativ 150 de euro sticla de 100 ml. Și vorbim de o sumă care nu este nici mică, nici mare, comparativ cu media prețurilor de parfumuri de pe piață. În ultima vreme, Ramona se poate baza și pe un ajutor nesperat din partea sorei sale, Monica Gabor, pentru a-și promova cât mai mult parfumurile.

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult. Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine”, a precizat Ramona Gabor.

Ramona Gabor nu e pregătită să ajungă la altar

Cea mai mică dintre surorile Gabor are 31 de ani și se consideră o femeie împlinită profesional. Cu toate acestea, ea susține că îi lipsește un partener de viață, însă spune că nu este încă pregătită pentru a se așeza la casa ei. Probabil nu ar vrea să repete greșelile Monicăi Gabor, deoarece se pare că aceasta nu prea are noroc în dragoste. Ea a fost căsătorită cu milionarul de la Izvorani, cu care o are pe Irina Columbeanu. De asemenea, a mai avut o relație cu milionarul chinez Mr Pink, care a luat sfârșit în urmă cu mai bine de o lună.

„Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar. Însă, din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a mai spus Ramona Gabor.

În altă ordine de idei, după ce Monica Gabor s-a despărțit de Mr Pink, fosta doamnă Columbeanu petrece mai mult timp în compania Ramonei și cu siguranță se implică trup și suflet în proiectele acesteia, inclusiv cel cu parfumuri.

Adauga un comentariu