Cancan

Surorile Gabor, întâlnire de gradul zero! Cele trei fete s-au reunit în Dubai

Publicat: 04 aug. 2021
Surorile Gabor
Monica, Ramona și Alina Gabor se află în vacanță în Dubai

Surorile Ramona, Monica și Alina Gabor sunt din nou împreună, dar nu pe tărâm românesc, ci s-au reunit pentru o scurtă vacanță în Dubai. Cele trei fete originare din Bacău au pus la cale o întâlnire de gradul zero în Emiratele Arabe Unite. Monica și sora cea mai mare, Alina, au profitat de invitația și ospitalitatea Ramonei, care locuiește de ani buni în Dubai.

Cele trei surori Gabor au avut parte de o reuniune în miez de noapte, acasă la cea mai mică dintre ele, Ramona. Fetele originare din Bacău s-au reunit în Dubai și petrec timp de calitate împreună.

Surorile Gabor, vacanță în Dubai

Surpriză de proporții pentru urmăritorii celor mai populare surori din Bacău! Ramona Gabor a postat pe social media un filmuleț în care apare alături de celelalte două surori mai mari ale ei, Monica și Alina Gabor. Se pare că familia s-a reunit la Dubai, acolo unde Ramona Gabor trăiește de câțiva ani buni. Mai nou, și Monica a plecat din locuința de lux a lui Mr Pink și s-a mutat cu sora ei pe meleagurile din Emiratele Arabe Unite.

Cele trei surori par extrem de fericite și relaxate în patul Ramonei, unde se filmează pentru Instagram. Fetele sunt îmbrăcate în pijama și fără pic de machiaj pe față, fiind pregătite de somn. Totuși, Alina, Monica și Ramona Gabor au stat la povești până târziu, așa cum făceau și în copilărie.

„Povești la miezul nopții cu surorile mele”, a scris Ramona la filmulețul postat pe Instagram.

Motivul reuniunii celor trei fete

Cum surorile se sprijină una pe alta, indiferent de greutățile vieții, de aceea nici Ramona, Monica și Alina nu fac excepție. Alina, cea mai mare dintre ele, care a ales să ducă o viață liniștită, departe de ochii presei, în România, a venit special din țară pentru a-i fi alături Monicăi Gabor, după despărțirea de Mr Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu se află între cele două surori mai mari ale ei, ceea ce înseamnă că este sprijinită necondiționat.

Alina, Monica și Ramona Gabor se bucură extrem de tare de revedere, iar zâmbetul larg de pe buze nu le lipsește celor trei surori din Bacău. Și oricare ar fi adevăratul motiv al reuniunii dintre fete, cert este că legătura dintre ele nu poate fi ruptă de distanța dintre continente. Așadar, cel mai probabil, surorile Gabor au venit în vacanță pentru a-i fi alături Monicăi în această perioadă mai dificilă pentru ea.

Adauga un comentariu