Cancan ultimă oră

Randi a pus pe pauză muzica și s-a reprofilat! În ce ipostaze o să îl vadă fanii. ,,Îmi calc pe mândrie și fac față”

Publicat: 12 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Randi a pus pe pauză muzica și s-a reprofilat În ce ipostaze o să îl vadă fanii. Îmi calc pe mândrie și fac față
Randi va ajunge pe platourile de filmare ale unui film

De-a lungul timpului Randi și-a delectat fanii cu piesele sale și a încercat mereu să fie din ce în ce mai bun. Deși nu se vede făcând altceva în afară de muzică, artistul a acceptat provocarea și se depărtează puțin de domeniul său de activitate. În ce ipostaze o să îl poată vedea fanii?

Pentru Randi este clar că nu există o altă meserie sau un alt domeniu ce l-ar putea interesa sau satisface mai mult decât muzica. Însă, recent artistul a decis să iasă din studio și să încerce un lucru nou. Deși îi este teamă că nu se va descurca, Randi a lăsat în urmă fricile și a spus „Da” unei noi provocări.  

Mai exact, Randi va ajunge pe platourile de filmare ale unui film. Acesta a acceptat pentru prima oară să apără într-o astfel de producție. Își va încerca șansele și în actorie și speră ca rezultatul să fie unul bun.

„Nu sunt încă cel mai convins ca o sa pot sa joc cu adevărat, însă acum sunt gata să îmi calc pe mândrie și să fac față. Îmi este puțin frică de penibil, dar risc acum. Nu știu ce o să fie! Chiar ieri am acceptat, acum să vedem ce și cum o să fie. Rămâne să vedem, sper să decurgă totul bine.”, a mărturisit Randi, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Randi, un tip pretențios?!

În ceea ce privește viața sentimentală, Randi pare să fie destul de pretențios și selectiv. Acesta își dorește lângă el o femeie care să i se potrivească din toate punctele de vedere și spune că nu are timp de irosit cu niște persoane cu care nu rezonează.

 „De ce să mă cucerească? Eu nu sunt o cetate, sunt un om. Pentru mine e de ajuns să fie ea, să fie autentică, iar lucrurile între noi să vină de la sine, fără efort. De atât e nevoie, cred eu, ca doi oameni să se lege. (…) Sunt un om selectiv, așa cum ar trebui să fie toți oamenii care realizează cât de important este timpul lor. Nu are nici un sens, deci, să împarți viața ta, chiar dacă pentru 3 ore, cu cineva cu care nu rezonezi. Doar de dragul de a fi cu cineva, de a avea pe cineva lângă tine”, a mai spus artistul.

 

Adauga un comentariu