Sport

Război la Rapid! Florin Manea, atac fără precedent la adresa lui Daniel Pancu: Lasă-ne! Ne-ai nenorocit anul ăsta!”

Publicat: 04 aug. 2020
Rapid nu a reușit să promoveze în prima ligă, iar Florin Manea a lansat un atac vehement la adresa lui Daniel Pancu.
Este război la Rapid, între Florin Manea și Daniel Pancu.

Rapid nu a reușit să promoveze în prima ligă, iar Florin Manea a lansat un atac vehement la adresa lui Daniel Pancu

Rapid nu a reușit să promoveze în prima ligă, după ce a remizat în ultima partidă din eșalonul secund, 1-1, cu Turris Turnu Măgurele. Florin Manea, fostul director sportiv al Rapidului, a avut un atac furibund la adresa lui Daniel Pancu. Daniel Pancu ocupă poziția de președinte la formația giuleșteană.
Florin Manea, atac furibund la adresa lui Daniel Pancu

Florin Manea îl critică pe Daniel Pancu pentru felul în care Rapid s-a prezentat, în acest sezon. În plus, fostul oficial al echipei alb-vișinii susține că nu a luat niciodată bani din comisioane, cât timp s-a aflat la Rapid.

„Băi Daniele, lasă-ne, că te-ai ocupat anul ăsta, ne-ai nenorocit anul ăsta, vrei să ne nenorocești și la anul? Dacă cineva îmi demonstrează mie că eu sau cineva din anturajul meu a luat un euro ca și comision, de azi înainte nu mai vorbesc la nicio televiziune și mă ascund, plec din țară. Problema e că eu în iarnă am făcut un raport, am punctat foarte multe lucruri care nu au fost luate în seamă”, a declarat Florin Manea la ProSport Live.

Cine a făcut transferurile la Rapid

Fostul director sportiv de la Rapid susține că transferurile de jucători, din acest sezon, au fost făcute de Daniel Pancu și patronul Victor Angelescu. Acesta susține că finanțatorul echipei este un om bun, însă nu se pricepe la fotbal.

„Victor Angelescu este un băiat extraordinar, dar problema lui este că nu se pricepe. El este victima a ceea ce s-a înâmplat la Snagov. Majoritatea transferurilor le-au făcut Angelescu și Daniel”, a mai spus Florin Manea.

Dan Alexa era distrus că Rapid a ratat promovarea în Liga I

Imediat după remiza cu Turris, antrenorul Dan Alexa era distrus că Rapid a ratat promovarea în Liga I.

„Vorbim strict de joc, am controlat jocul. Am avut o lovitură de cap a lui Voicu. Din păcate, n-am reușit să înscriem. Este o campanie ratată. Sunt dezamăgit și vinovat pentru asta. Am întâlnit o echipă Măgurele care este cu foarte multă experiență în Liga 2. Din păcate, ne-a lipsit și puțină șansă. Am adus mingea de multe ori în careul advers. Sunt dezamăgit de rezultatul final. Îmi pare rău. Îmi găsesc cuvintele greu acum. Astăzi a fost un joc important, însă fiecare meci a avut istoria lui.

Lotul e format din jucători tineri foarte talentați. Din păcate jucătorii tineri au cedat presiunii în anumite momente. Repet, e de prisos acum să vorbesc de lot, pentru că atunci când am venit, am avut încredere că vom promova. Îmi pare rău pentru suporteri, dezamăgirea e imensă. Rapidiștii sunt alături de echipă. Este foarte… vedem ce o să facem în continuare. Mi-am asumat această promovare, vinovatul sunt eu. Mi-e foarte greu să spun că o să rămân sau nu o să rămân. Depinde ce se va întâmpla la discuțiile cu acționarii”, a declarat Dan Alexa după meci.

Adauga un comentariu