Actualitate

Răzvan Cuc îl ironizează pe Klaus Iohannis: „Taie panglici la proiectele PSD!“

Publicat: 22 sept. 2020
Răzvan Cuc
Răzvan Cuc susține că președintele Klaus Iohannis taie panglici la proiectele începute de PSD

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, îl ironizează pe președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban. Răzvan Cuc scrie pe pagina sa de Facebook că președintele taie panglici la proiectele începute de PSD.

„Iohannis taie panglici la proiectele PSD

M-am uitat astăzi cu scârbă si satisfacție în același timp la plimbarea pe care Klaus Iohannis și ai săi liberali au făcut-o cu trenul de la Gara de Nord la Aeroport. În fapt, plimbarea a fost una electorală pentru că românii vor putea să circule pe acest traseu abia din luna decembrie. Deci singurul scop pentru care au chemat presa la această mascaradă a fost unul electoral, cu câteva zile înainte de alegeri“, precizează Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc îl ironizează pe Klaus Iohannis: „Contractul de proiectare și execuție a fost semnat în mandatul meu“

Fostul ministru al Transporturilor precizează faptul că tronsonul de cale ferată Gara de Nord-Otopeni a început în mandatul său, dar președintele a uitat să menționeze aceste lucruri.

„Am avut însă o satisfacție când am văzut că, în sfârșit, se poate circula pe această linie atât de necesară și mai ales faptul ca proiectul a fost realizat de o firmă românească.

Ce au uitat să menționeze Iohannis și cei de la PNL e că respectivul contract de proiectare și execuție pentru cei 3 km de cale ferată și stația de la terminalul Sosiri de la Aeroport a fost semnat în iunie 2019. Adică în mandatul meu de ministru al Transporturilor“, a adăugat Răzvan Cuc.

Provocare lansată președintelui Klaus Iohannis

Răzvan Cuc îi cere lui Klaus Iohannis să spună trei proiecte mari de infrastructură Rutieră pentru care s-a lansat proiectarea și execuția din noiembrie 2019, de când are Guvernul său.

„Proiectele pe care le-am susținut cât am fost ministru al Transporturilor sunt finalizate acum. Acest lucru mă bucură enorm și promit că astfel de proiecte voi face și pentru Piatra-Neamț.

Până atunci, însă, i-am lansat astăzi, la Antena 3, o provocare președintelui Klaus Iohannis și o reiau și aici. Aștept de la domnul președinte să spună trei proiecte mari de infrastructură Rutieră pentru care s-a lansat proiectarea și execuția din noiembrie 2019, de când Guvernul său este la Palat. Până când găsesc ei proiectele, nu uitați: #impreunaconstruim pentru România și pentru români!”, scrie Răzvan Cuc.

Ludovic Orban își asumă paternitatea liniei de tren spre Otopeni

Premierul Ludovic Orban își asumă paternitatea trenului spre Otopeni, spunând că proiectul legăturii feroviare între Gara de Nord și aeroportul Otopeni este aproape de finalizare, iar în cel mai scurt timp va fi pus la dispoziția beneficiarilor. Trenul va circula o dată la 50 de minute, călătoria durează 17 minute, iar garnitura va fi dată în folosință în luna decembrie.

„Ideea acestui tronson s-a născut în mandatul meu de ministru al Transporturilor. Sigur că şi aici au trebuie să treacă 13 ani pentru dezvoltarea acestui tronson care va oferi o alternativă pentru cei care vin de pe aeroportul Otopeni. Progresul era puţin peste 11% înainte de a veni guvernul liberal şi iată că lucrarea e finalizată aproape în proporţie de 100%“, a declarat premierul Ludovic Orban.

Comentarii
  • Tradatorii de tara din peeneelleee sub conducerea fuhrerului satanis sunt impotriva poporului. Blestemati sa fiti cei care voteaza aceste penelepre imputite si vanzatoare de tara!

Adauga un comentariu