Sport

Reacția agentului lui Radu Drăgușin după ce italienii au scris că românul va fi dat la Ajax, la schimb cu Tagliafico

Publicat: 29 apr. 2021
Radu Dragusin
Agentul lui Drăgușin, Florin Manea, cel care l-a asistat când a semnat cu Juventus până în 2025, susține că nu este nimic adevărat, conform căreia tânărul internațional român ar putea fi cedat de Juventus la Ajax, într-o afacere legată de transferul lui Tagliafico.

Marți, Tutto Mercato a publicat informația conform căreia Radu Drăgușin (19 ani) ar putea fi cedat de Juventus la Ajax, într-o afacere legată de transferul lui Tagliafico. Știrea a produs agitație mare în România, Radu fiind singurul fotbalist român aflat la un club de nivelul lui Juventus. Florin Manea neagă intenția lui Juventus de a-l folosi pe Drăgușin drept monedă de schimb pentru Tagliafico
Agentul lui Drăgușin, Florin Manea, cel care l-a asistat pe tânărul internațional român la începutul acestei luni când a semnat cu Juventus până în 2025, susține că nu este nimic adevărat.

„M-a sunat atât de multă lume încăt a trebuit să mă interesez dacă este ceva. Este total fals, o prostie, mi s-a transmis că nu e nimic adevărat. A apărut pe un cont de Twitter și de acolo s-a propagat. Păi, ei l-au semnat pentru că au încredere în el, nu ca să-l dea mai departe. Probabil că unii dintre cei care nu l-au mai văzut în lot au crezut știrea, dar e clar că nu știau că motivul absenței sale, a lui Fagioli și a lui Di Pardo. A fost cauzată de cazul de COVID apărut la echipa U23, unde au fost să joace, și au rămas în bulă. Cred că joi îi testează și se vor întoarce la prima echipă”, a precizat Florin Manea.

De altfel, Andrea Pirlo explicase și el de ce jucătorii nu au mai participat la antrenamentele pe care le-a condus.

„Din păcate, trei jucători pe care îi convocam regulat la echipa mare, Drăgușin, Fagioli și Di Pardo au rămas la formația a doua unde unul dintre colegii lor a ieșit pozitiv”, a spus Pirlo.

Radu Drăgușin a semnat cu Juventus până în 2025

Italienii susțin că Juve îl vrea de la echipa olandeză pe argentinianul Nicolas Tagliafico (28 de ani), iar fotbalistul român ar putea fi monedă de schimb pentru a mai economisi bani. Ajax Amsterdam solicită conform TuttoMercatoWeb.it, citat de Playsport.ro, 40 milioane de euro pentru jucătorul sud-american, dar suma ar putea fi înjumătățită dacă Drăgușin ar accepta să meargă la fosta formație a lui Cristi Chivu și Bogdan Lobonț. Tagliafico evoluează pe postul de fundaș stânga, a strâns 28 de selecții în naționala Argentinei și mai are contract cu Ajax până pe 30 iunie 2023. Italienii mai susțin că fotbalistul „Lăncierilor” e dorit și de Inter Milano.

Adauga un comentariu