Prima pagină » Turism » Info Turism » Reduceri la vacanțe. Turiștii își pot rezerva un sejur în România, Turcia şi Grecia, cu avans de 25 de euro

Reduceri la vacanțe. Turiștii își pot rezerva un sejur în România, Turcia şi Grecia, cu avans de 25 de euro

19 nov. 2020, 14:58,
BZI.ro, în Turism

Reduceri la vacanțe anunțate de un touroperator din țară. Turiştii îşi pot rezerva o vacanţă în România, Turcia sau Grecia cu 25 de euro avans şi pot plăti inclusiv cu carduri de vacanţă. Reducerile se aplică sejururilor organizate până la finalul anului și în 2021.

Cei intersesati pot achiziționa vacanțele în cadrul campaniei de reduceri care se desfășoară în perioada 19-27 noiembrie 2020.

Reduceri la vacanțe. Oferte pentru toate buzunarele

Turiştii îşi pot rezerva o vacanţă în România, Turcia sau Grecia cu 25 de euro şi pot plăti inclusiv cu carduri de vacanţă, în cadrul unei campanii de reduceri de până la 50% pentru sejururile organizate până la finalul anului şi în 2021, desfăşurată între 19 şi 27 noiembrie, se arată într-un comunicat al agenţiei Hello Holidays.

În cadrul campaniei denumită Black Week, pentru România sunt disponibile vacanţe pentru sărbători, cu autocarul, cazare la hoteluri de trei stele, demipensiune şi cine festive, dar şi circuite pentru 2021 şi excursii de o zi: circuit în Transilvania, patru zile, din 28 noiembrie, redus la 591 de lei/persoană de la 695 de lei; vacanţă de Crăciun în Maramureş, cinci zile, redusă la 866 de lei/persoană de la 1.020 de lei, revelion în Bucovină, cinci zile, redus la 1.572 de lei/persoană de la 1.850 de lei, revelion la Cazanele Dunării, redus la 1.658 de lei/persoană de la 1.950 de lei, „O zi cât o vacanţă” la mănăstiri şi palate de lângă Bucureşti costă 55 de lei/persoană de la 85 de lei.

Toate circuitele pentru 2021 beneficiază de o reducere 15%, precizează agenţia.

Vacanţa la mare pentru 2021 cumpărată de Black Week este, de asemenea, la reducere, un sejur la Eforie Nord costând în această perioadă 127 de lei/persoană/hotel trei stele, iar unul la Mamaia, 398 de lei/persoană/hotel de patru stele.

5 zile în Istanbul cu 149 de euro

Vacanţele în Turcia au reducere fie pentru transportul cu autocarul, fie pentru cazare şi pleacă de la 149 de euro de persoană, pentru 5 zile la Istanbul, de Revelion, cu autocarul.

„Turcia este prezentă tot timpul în oferta noastră şi în mai multe variante, fie pentru revelion, cu autocarul ori avionul, fie pentru schi ori aventură şi cumpărături. Programelor tradiţionale de Istanbul, Kusadasi, Cappadocia le-am adăugam vacanţe la schi în Uludag, ori de Ziua Îndrăgostiţilor şi Mărţişor la Istanbul”, a declarat Denișa Oprea, director de marketing Hello Holidays

Sejururile în Thassos, Evia, Tolo, Riviera Olimpului şi Halkidiki pentru 2021 sunt lansate în Black Week cu reducere de până la 50% la transportul cu autocarul sau cazare.

„Avansul pentru orice înscriere este de 25 de euro, iar ultimele două rate se achită în februarie şi cu o lună înainte de plecare. Recomandăm turiştilor să încheie o asigurare medicală şi storno pentru programele în străinătate, acoperitoare pentru toate situaţiile care pot apărea, îmbolnăviri sau anulări”, a precizat directorul de marketing al agenţiei.

Vacanţele pe litoralul românesc pentru vara 2021 s-au ieftinit cu până la 60%

Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacantelor la Marea Neagră, a anunţat că vacanţele pe litoral pentru vara 2021 se vând în această perioadă cu discounturi de până la 60%, cele mai mari din an, pentru că la pachetele Early Booking se calculează şi reducerile de Black Friday. Prin programul „Înscrieri Timpurii 2021”, discountul acordat de turoperator se adăugă reducerilor care există, deja, în această perioadă. Spre exemplu, cel mai ieftin pachet care poate fi achiziţionat prin oferta Black Friday costă 239 lei pentru cinci nopţi de cazare/două persoane, într-un hotel de două stele din Eforie Nord.

„Aşteptarea noastră este că, în ciuda contextului dificil şi a incertitudinii din acest moment, turiştii să-şi menţină interesul crescut pentru achiziţionarea vacantelor în perioada de Black Friday. Acest lucru se datorează atât reducerilor foarte mari, de până la 60%, cât şi faptului că în acest an turiştii pot opta pentru anulare gratuită cu asigurarea storno cu acoperire a riscului generat de pandemia de Covid-19”, afirma Ionuţ Nedea, directorul general Litoralulromanesc.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *