Cancan

Reghe, primele imagini cu Corina Caciuc și Liam. Cătălin Măruță i-a întâlnit la o terasă

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Reghe primele imagini cu Corina Caciuc și Liam. Cătălin Măruță i-a întâlnit la o terasă
Cătălin Măruță i-a surprins la o terasă pe Laurențiu Reghecampf, alături de iubita lui și Liam, cel mai nou membru al familiei

De curând, fostul fotbalist Reghe a apărut în primele imagini împreună cu Corina Caciuc și cel de-al treilea său fiu, Liam. Au trecut aproape două săptămâni de când micuțul a venit pe lume iar selecționerul de fotbal trăiește clipe de vis. Acum, Laurențiu Reghecampf a fost surprins de Cătălin Măruță la o terasă, în compania iubitei și a mezinului său.

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii, căci pe data de 19 mai a devenit tătic pentru a treia oară. La momentul respectiv, cunoscutul antrenor a postat o fotografie pe Instagram, alături de care a transmis un mesaj prin care și-a anunțat fanii din mediul online că băiatul lui s-a născut. Bineînțeles, acesta a dezvăluit și numele bebelușului, precizând că îl va chema Liam. Antrenorul deja face tot posibilul să petreacă timp alături de băiețelul său nou-născut, așa că, recent, acesta a ieșit la o terasă din Capitală cu iubita și fiul lor, unde s-a întâlnit și cu prezentatorul TV Cătălin Măruță.

Reghe, primele imagini cu Corina Caciuc și Liam

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ieșit în oraș să servească masă, dar nu oricum ci împreună cu fiul lor nou-născut. Băiețelul se numește Liam și a fost așteptat cu nerbădare de către părinții lui. Pe Instagram, la Cătălin Măruță au apărut câteva story-uri cu Reghe, iubita lui și bebelușul. Prezentatorul TV i-a întrebat cum se descurcă în postura de părinți și cum au decurs primele nopți cu cel mic. Atât Laurențiu Reghecampf, cât și Corina Caciuc au zâmbit larg și au spus că sunt bine.

Când ieși în oraș la masă și te întâlnești cu cineva care este pe podium… Ce faci, Laurențiu? Mai e cineva aici cu noi, pentru că Laurențiu nu mănâncă singur. Bună, Corina! Și, de fapt, cel mai frumos este că acolo este cineva. Cum e mămico? Cum e Laurențiu? Cum sunteți, nopți nedormite, colicii? Să fie între-un ceas bun”, i-a abordat Cătălin Măruță.
Bine, foarte bine”, a răspuns Corina Caciuc.

Prima poză de cuplu cu Reghe, Corina Caciuc și bebelușul

Antrenorul Craiovei a postat prima poză oficială pe Instagram cu iubita lui și bebelușul care se afla în cărucior. Cei doi proaspăt părinți s-au afișat zâmbitori în fața maternității unde a născut Corina Caciuc și le-au mulțumit medicilor și asistentelor pentru implicare.

Mulțumim Doctorilor, Asistentelor, ne-am simțit extraordinar și suntem foarte fericiți că Liam a avut parte de cele mai bune condiții”, a transmis antrenorul Craiovei.

Laurențiu Reghecampf a fost invitat recent în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și a dezvăluit că este fericit alături de iubita lui și că ar fi trebuit să divorțeze cu mult timp în urmă. Antrenorul Craiovei a mai spus că a decis ca numele nou-născutului să înceapă cu L pentru că astfel începe și numele lui, precum și numele celor doi băieți mai mari: Luca și Laurențiu Jr.

Comentarii
Adauga un comentariu