WoW!

Remediu anti-migrenă – Cum să folosești sarea în folosul tău

Publicat: 19 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Remediu anti-migrenă - Cum să folosești sarea în folosul tău

Cei care suferă de migrene sunt adesea nerăbdători să scape cât mai rapid de durerea îngrozitoare caracteristică. O migrenă puternică nu este de neglijat, deoarece te poate afecta pe tot parcursul zilei. Migrenă este definită ca o durere intensă de cap (cefalee), cu o durată de 4 până la 72 de ore şi care are caracter recidivant (se repetă).

O persoană care are migrene, nu-şi poate desfăşura normal activităţile cotidiene (de rutină). Cu toate că migrenele sunt neplăcute şi interfera cu desfăşurarea normală a vieţii, nu produc leziuni pe termen lung. Migrenele pot fi considerate o afecţiune, care trebuie tratată ca atare.
Simptomele migrenei pot varia de la caz la caz, deseori fiind precedate de anumite semne prevestitoare (aura).

Simptomele caracteristice aurei apar de obicei cu aproximativ 30 de minute înaintea atacului migrenos propriu-zis şi este caracterizat prin cefalee care creşte în intensitate situlburari vizuale (pacientul vede puncte negre sau percepe flashuri luminoase intense). Unele persoane semnalează o senzaţie de amorţeală sau de înţepături la nivelul braţelor, mâinilor sau fetei, pe parcursul acestei aure. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor nu relatează prezenta aurei de dinaintea episodului migrenos.

Cu siguranţă ai folosit în trecut tot felul de pastile şi metode pentru a încerca să opreşti durerea de cap. Migrenele îţi distrug pur şi simplu starea de bine. Mai rău, exista unele dureri care nu pot fi oprite sau ameliorate cu calmantele obişnuite. Cu toate acestea, în cele din urmă, s-a descoperit o metodă convenţională care funcţionează de minune. Aşadar, care este cel mai bun ingredient pe care să-l utilizezi când te doare capul? Sarea.

Cum se utilizează sarea pentru a scăpa instant de migrene?

Una dintre cauzele principale ale migrenelor o reprezintă lipsa de sodiu, de aceea specialiştii recomanda folosirea cristalelor de sare de Himalaya pentru a scăpa de ele. Cercetările au arătat că sarea are abilitatea de a bloca receptorii durerii şi a te scăpa de disconfort. În plus, menţine nivelul de serotonină, astfel că îţi creşte nivelul de energie şi îţi întăreşte sistemul imunitar. Sărea de Himalaya alcalinizează organismul şi îl ajuta să funcţioneze mai bine.

Ai nevoie de 3 ingrediente: apa, sucul de la o lămâie, 2 linguriţe de sare.
Combina ingredientele, consuma băutura obţinută şi aşteaptă câteva minute, iar durerea de cap ar trebui să se amelioreze.

În momentul în care alegi ingrediente trebuie să ţii cont de calitatea acestora, mai ales în privinţa sării. Sarea roz de Himalaya este cea mai bună opţiune datorită celor peste 80 de microminerale pe care le conţine (inclusiv magneziu). Aceasta sare ajuta la reducerea severităţii durerilor de cap, întăreşte sistemul imunitar, creşte nivelul de energie, echilibreazaa nivelul de serotonină din sânge şi ajuta la ameliorarea durerii şi inflamaţiei.

Lămâia este un ingredient natural celebru pentru beneficiile pentru sănătate pe care le oferă, dar şi pentru utilizările sale în înfrumuseţare şi curăţenie. Acest aliment este bogat în vitamina C şi antioxidanţi cu abilitatea de a atenua sau chiar opri acţiunea radicalilor liberi, prevenind astfel dezvoltarea mai multor boli. Mai mult, lămâia este un aliat de nădejde pentru a trata durerile de cap, proprietăţile sale putând atenua tensiunea şi ameliorând durerea resimţita imediat.

Adauga un comentariu