Local

Rețeaua „Loverboy”, din Iași, condusă de o femeie! Indivizii racolau fete sărmane, pe care le duceau „la produs”! Procurorii au intrat pe fir și le-au stricat afacerea celor trei indivizi!

Publicat: 21 ian. 2021
O minoră abuzată
Tot mai mulți minori sunt traficați, în România

Trei indivizi vor fi nevoiți să dea explicații în instanță, după ce au fost acuzați de trafic de minori. Mariana Hurdui, Romeo Constantin Hurdui și Alexandru Trufea au fost trimiși în judecată de procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Iași. Conform anchetatorilor, tinere sărmane erau atrase prin metoda „Loverboy”, apoi erau obligate să-și vândă trupurile în beneficiul inculpaților

Rețeaua „Loverboy”, din Iași, condusă de o femeie! Indivizii racolau fete sărmane, pe care le duceau „la produs”! Anchetatorii au intrat pe fir și le-au stricat afacerea celor trei indivizi! Astfel, ieri, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au dispus trimiterea în judecată a Marianei Hurdui, a lui Romeo Constantin Hurdui și a lui Alexandru Trufea. Acuzația adusă de oamenii legii: trafic de minori.
În cadrul dosarului, părți vătămate sunt trei tinere. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Mariana Hurdui, Romeo Constantin Hurdui și Alexandru Trufea, acuzați de trafic de minori

Mariana Hurdui, Romeo Constantin Hurdui și Alexandru Trufea au intrat în vizorul procurorilor DIICOT Iași la finele lunii septembrie 2020.

„Pe data de 29 septembrie 2020, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de doi inculpați (Mariana Hurdui și Alexandru Trufea), pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. În cauză s-a reținut faptul că o grupare infracțională, condusă de către o inculpată, a recrutat și a exploatat sexual mai multe victime minore aflate într-o situație material precară și lipsite de suport familial”, au precizat reprezentanții DIICOT Iași cu privire la rețeaua „Loverboy”.

Metoda „Loverboy”, folosită de către membrii rețelei condusă de o femeie din Iași

Anchetatorii ieșeni au mai afirmat că recrutarea victimelor s-a realizat prin metoda „Loverboy”. Oamenii legii au mai spus că victimele au fost exploatate intens, pe parcursul mai multor luni, ele fiind transferate în diverse imobile închiriate în regim hotelier. În acest mod, membrii grupării au obținut venituri substanțiale de pe urma lor.

„Pe data de 29 septembrie 2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași, au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare, în județul Iași, în urma cărora au fost ridicate diferite sume de bani, telefoane mobile și bijuterii. Cei doi inculpați (Mariana Hurdui și Alexandru Trufea) vor fi prezentați Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au încheiat atunci procurorii din cadrul DIICOT Iași.

La acea dată, Mariana Hurdui și Alexandru Trufea au fost arestați, iar, a doua zi, a fost reținut și Romeo Constantin Hurdui.

Comentarii
  • Este una la Garbesti care face bani in utima vreme din propuneri de locuri de munca in Germania, dar ea in realitate le da la vanzare pe fete. Vrea sa-si dea si nepoata de17 ani ca e usor de prostit si ea si parintii ei. Pesteoaica are 7 copii, dar n-are grija lor, vrea sa fie interloapa. Alooo, Politia de la Iasi (nu de la Tibana, ca aia doarme pe dosare)nu va intereseaza din ce bani si-a facut casa si a mobilat-o, ca munca nu-i place si din alocatie sigur nu putea.

  • ANDREI DOROBANTU , Cel mai mare LOVERBOY DIN IASI, travestitul care s-a „maritat” cu Alexandra din interes
    A facut nunta pe bani soacrei pt ca taticu’ i-a dat muie ca si-a dat seama ca are un copil avortat fara speranta

  • Dorobantu Andrei Bogdan, a practicat metoda veche loverboy cand s-a maritat” cu Alexandra pt ca mamica ei avea o situatie buna( Dna Dr ) , travestitul pe interes , avortat de mic este cel mai vechi pe piata din Iasi De Loverboy, un tramvai lingau pe interes ..

Adauga un comentariu